Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora hányada lehet ilyen?
Figyelt kérdés
Aki ha megtehetné, akkor újra szolgaságba taszítaná a nőket. Hány százalékuk lehet ilyen? Ti mit tapasztaltatok erről?tegnap 20:16
22/34 anonim válasza:
"10-ből kb egy ilyen fszt ismerek."
ANnyi sincs. Csak pár lúzer incel, akik azt hiszik, jobb soruk lenne egy régi világban, és még arra sem képesek, hogy egy nő érdemesnek találja. Így mindenhol ontják magukból a hímsoviniszta megnyilvánulásokat, miközben hisztiznek, hogy pedig a belsejük mennyire értékes :D
23/34 anonim válasza:
Aki olyanokat ír, hogy 90-99%, az nagyon el van tájolva. :D
24/34 anonim válasza:
Mikor voltak szolgák a nők, te nyomorék?
25/34 anonim válasza:
És miért tennék? A férfiak elsöprő többsége társat akar. Másrészt szerinted ki kívánna a saját lányának rosszat?
26/34 anonim válasza:
a feminácik tényleg elhiszik, hogy a nők valaha szolgák voltak?
27/34 anonim válasza:
Szerintem az már bőven felér szolgasággal, hogy anyagilag kiszolgáltatott, nem járhat egyetemre, nem dolgozhat, nem lehet önálló jövedelme, és ha a férje dönt valahogy, és nem kíván adni a szavára, akkor ennyi volt, esélye nincs tenni ellene.
28/34 anonim válasza:
Én úgy tanultam voltak női uralkodók is.
29/34 anonim válasza:
tényleg sokkal jobb egy munkahelyen anyagilag kiszolgáltatottnak lenni, ahol még csak nem is kedvel a főnök, és ugyanúgy nem adnak a szavadra
"de de de bármikor kereshetsz másik munkahelyet"
lehet keresni másik férjet is
30/34 anonim válasza:
Egy biztos anyagi háttérrel könnyebb a munkaváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!