Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknál hány éves korra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál hány éves korra mondanátok, hogy elkésett a családalapítással?

Figyelt kérdés

Nőknél azért talán kicsit egyszerűbb belőni, mert van egy életkori korlát, a statisztikai adatokban mindig számolják, hogy mennyi a szülőképes korú nő és azt hiszem 15-40 közé teszik. Persze itt is vannak kivételek, de a nagy átlagra ez igaz.

Férfiaknál ez nem ennyire egyértelmű és sok 50 vagy akár 60+os is van, aki gyereket vállal, főleg a hírességek, gazdagok körében. Nekem az ismerősi körömben 54 év a max, egy egyetemi haveromnak annyi idős volt az apja mikor született. Nem első házasságból, de durva azért belegondolni. Az 50 évet én soknak érzem, valami 40-hez közelebbi számot mondanék, most van egy rokonom, aki 41, első gyereke születik és még terveznek, a felesége 12 évvel fiatalabb. Bizonyára az egészségi állapot és az egzisztenciális lehetőségek is sokat nyomnak a latba.

dec. 13. 18:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%

Ha már számok. Igaz, hogy a férfiak tovább termékenyek (bár a sperma minősége is romlik idővel), da hamarabb halnak. Ezért ha azt nézzük hogy nem csak megcsinálni, hanem felnevelni is kell a gyereket, akkor semmivel sem érnek rá jobban mint a nők.

Szerintem 40-45 felett már nem kéne. Nekem most van kisgyerekem, azt látom hogy az idősebbek (akik első gyerekesek) sokkal rosszabbul bírják a strapát. Ami nem meglepő, nyilván az éjszakázást, az alvásmegvonást, a folyamatos testi-szellemi készenlétet jobban bírja egy fiatal mint egy idős. A másik oldal persze az anyagiak, amikben meg az idősek vannak előnyben.

dec. 13. 22:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

18-nak

Egyik nagymamám 97, a másik 98, együtt készülnek a 100ra :D

dec. 13. 22:51
 23/32 anonim ***** válasza:
38%
Én most 38 évesen a 3.gyereket várva, részben egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy necces felnevelni… na ehhez adok egy másik, az én hozzáállásomat, szerintem nem csak ez a megközelítés lehet, hanem az is, hogy ha itt hagyom esetleg, akkor miben hagyom itt… mert nem mindegy, hogy egy 20 év hitellel terhelt adósrabszolgaságot hagyok neki örökül, vagy egy évi 400millió nettó árbevételt termelő asztalosipari családi vállalkozást, és tökéletes anyagi biztonságot… szerintem ez a kérdéskör sokkal fontosabb, mint az, hogy mennyi idős az apa…
dec. 13. 22:56
 24/32 anonim ***** válasza:
Jobb későn, mint soha.
dec. 14. 15:05
 25/32 Senior Séf ***** válasza:
60%
Egy barátom szűz, cukros buszsofőr sógora 50 évesen nősült, és csinált gyereket. Más kérdés, hogy 53 évesen amputálták az egyik lábát, aztán nem sokra rá meg is halt. Szóval nem elég ALAPÍTANI a családot.
dec. 14. 18:48
 26/32 anonim ***** válasza:
39%
Most ilyen példákat lehetne hozni 25évesekre is akik pofátlan módon meghaltak... azért ez egészségi állapot függő is... nem minden 50éves buszsofőrnek vágják le a lábát és hal meg egy év mulva... van olyan 50es buszsofőr is, aki akár 40évesre is felnevelheti még a gyerekét...
dec. 14. 18:54
 27/32 anonim ***** válasza:
58%

"szerintem ez a kérdéskör sokkal fontosabb, mint az, hogy mennyi idős az apa"

Azért az apa fontos a gyerek életében. Nem arra kéne játszani, hogy vén szarként is ki lehet sajtolni belőle egy kis spermát meg pénzt.

dec. 14. 19:39
 28/32 anonim ***** válasza:

26, minél öregebb vagy, annál nagyobb az esély, hogy meghalsz.

25 évesen sem tervez senki meghalni, de nagyobb az esélye, hogy többet él a gyerekével, mint akire 50 évesen jön rá a babókázás.

dec. 14. 19:41
 29/32 anonim ***** válasza:

40-50 es pasi nem feltétlenül egy vén szar... de még egy 60as sem... magyarprszágon nem, de usa-ban ismerek 70est is akinek totál fiatalos gondolkodása van és bármikor megtalálja a hangot a fiatalabb generációkkal...

Szerintem az apa feladata, hogy megfelelő mintákat adjon át... ez egyéni személyiség függvénye, nem pedig a koré.

dec. 14. 19:46
 30/32 anonim ***** válasza:

Pl régi főnököm manhattanben 76éves volt mikor jött a mozikban az ébredő erő, kötelezően cosplay-ment az egész étterem, ő Dark Sidiusnak öltözött, a legkisebb fia 23éves volt.

Szerintem nem kívánhatott volna jobb apát...

dec. 14. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!