Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú diszkrimináció ér egy nem túl előnyös külsejű férfit 2024-ben?
Olvasataim alapján a jelensèg valós.
Jó lenne összeírni az összes előforduló diszkrimináció fajtát amit a lookizmus eredményez.
“ A többség jóval inkább értékeli a belsőt. Csak ugye pknt belső tulajdonságok alapján te labdába se rúghatsz senkinél.”
Miért? Én remek ember vagyok! Senkinek sem ártok, békepárti vagyok. Ezzel szemben sok szívtipró típus imádja a hangoskodást, farokméregetést stb.
“ Hanem van több milliárd ember, akinél sokszor eltér ez is, hogy neki mi a jó emberség, és mi a szar emberség. Tehát aki neked jó ember, másoknak lehet pont szar ember.”
Ez hülyeség. Jó ember csak egyféleképpen lehet lenni ahogy szhar is. Ha mindkettő fél szhar akkor nyilván a másik szharsága nem fogja őt zavarni, hiszen passzolnak. Az ilyen ember a jó embert általában gyengének véli. Micsoda dimenziók ugye?
Miért? Mert egy taszító jellemű, viselkedésű ember vagy. Tárgyiasítasz másokat, mártírkodsz, mindenért másokat okolsz, felszínes vagy, stb. Ezek önmagukban is taszító tulajdonságok, nemhogy így önlesztve, ahogy benned megvannak.
"Ez hülyeség. Jó ember csak egyféleképpen lehet lenni ahogy szhar is. Ha mindkettő fél szhar akkor nyilván a másik szharsága nem fogja őt zavarni, hiszen passzolnak. Az ilyen ember a jó embert általában gyengének véli. Micsoda dimenziók ugye?"
Hálistennek az emberiség nagyja nem ilyen egybites...
Na hát ez az mi az, hogy valakinek "jó" a belsője valakinek meg nem...
Ahogy a személiséggel példálózni is pontosan ezért baromság, mert nincs jó vagy rossz személyiség. Ki dönti el mi a jó? Mindenkinek más.
Énpl. nem szeretem a pofázós embereket, akik nem tudják befogni, se az olyanokat akikkel mindig bulizni kellene meg zsúfolt helyekre járni. Valakinek meg pont az ilyen extrovertált emberek a zsánerei.
A külső ilyen téren sokkal objektívebb, mert vannak alapvető dolgok, jellemzők amelyek általánosságban véve vonzóak mindenki számára.
Pl. az egészséges fogazat, a szép, fényes, dús haj, bizonyos testarányok, szimmetria stb. Legalábbis én még olyan emberrel nem találkoztam akinek a rothadó fogak és a lenőtt, zsírós, csimbókos haj tetszene vagy mondjuk a totál amorf testalkat...
Wtff
Egy szexista, nőket tárgyiasító seggfej lenne a jó parti? Kösz, maradok a jóképű pasimmal, aki emberszámba vesz.
"Jó külső szhar belső, szhar külső jó belső, mit nem lehet ezen felfogni? "
Azt, hogy nem így van.
Ostoba vagy és buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!