Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen típusú diszkrimináció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú diszkrimináció ér egy nem túl előnyös külsejű férfit 2024-ben?

Figyelt kérdés

Olvasataim alapján a jelensèg valós.

Jó lenne összeírni az összes előforduló diszkrimináció fajtát amit a lookizmus eredményez.

ma 17:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet a főnök mindig szótfogad a jelentgetőknek."

Nem főnök, hanem moderátorok, és nem szót fogadnak, hanem betartatják a szabályzatot. Ha olyan kérdést írsz ki, aminek semmi köze az adott kategóriához, értelemszerűen nem fogják ott hagyni.

ma 19:22
 22/40 anonim válasza:
100%

És az feltűnt, hogy a világ népességének 98%-a nem rockbanda tag? Magyarországon nincsenek is rocksztárok jelenleg, a világon sem számottevő a számuk.

És ha már itt tartunk női rocksztárok még kevesebben vannak,pl.jelenleg a Linkin Park énekesnője az egyetlen igazi női rocksztár.

De ha megnézel néhány valódi rocksztárt,pl.Marilyn Manson, vagy Steven Tyler, esetleg Brian Johnson - akkor láthatod, hogy egyikük sem élő Ken baba. Ahogy Albert Einstein sem volt egy jóképű pasas, Quentin Tarantino sem babaarcú,Steven Spielberg sem mehetne alsógatya modellnek,de nézhetnénk a rappsztárokat, pl.a "slágergyáros" névvel illetett Timbaland, vagy Akon sem a szépségükről híresek, de Mészáros Lőrinc sem egy adónisz- mégis sikeresek. Mert nem a gyakorin nyafognak, hanem teszik a dolgukat.

ma 19:23
 23/40 A kérdező kommentje:

“ 81%

"Én is ezt írtam, nem?"

Nem, hiszen a lúzerség nem külsőfüggő.”

Akkor miért minden iskolai lúzer kivétel nélkül kövér vagy vézna és/vagy alacsony, esetleg szeplős vagy szemüveges, esetleg fura az egész feje?

ma 19:30
 24/40 A kérdező kommentje:

22

Nincs mindenkinek kedve folytonkompenzálni érted?

Van aki simán csak lazítani szeretne, élvezni az életet.

ma 19:32
 25/40 anonim ***** válasza:

23-24

Na és Elliot Rodger, a kedvencetek? Teljesen jóképű srác volt, és egyben a világ utolsó lúzere.

Amúgy meg nem muszáj kompenzálni, de akkor jut, ami jut.

ma 19:33
 26/40 anonim ***** válasza:
55%
23: ez nagyon nincs így... bár mondjuk a szemüvegesség nem rondaság, azt hozzátenném. Nálunk a suliban volt pár olyan srác is lúzer, akinek tök jó adottságai voltak, csak 2 dologban volt maximum bibi: 1) személyiség ("bocs, hogy élek" mentalitás, furcsa szokások, nyalás a tanárnak pl.), 2) igénytelenség. Utóbbi egy jó adottságokból rendelkező emberből is csinálhat lúzert. Pl. egyik volt osztálytársam kb. azonnal levedlette ezt a jelzőt, amikor hajlandó volt kinyúlt melegítőcuccok helyett normális ruhát venni és rendesen mosni a haját, ill. előnyös frizurát vágatni, és nem fárasztani mindenkit a réteghobbijával, hanem elkezdett tudatosan akarni kapcsolódni mások beszédtémáihoz.
ma 19:34
 27/40 A kérdező kommentje:

25

Gyerektestű volt, túl vékony, túl alacsony. Sajnos még a helyes arcával sem tudta ezt kompenzálni.

ma 19:36
 28/40 anonim ***** válasza:
24: az életet lehet népszerűség nélkül is élvezni... ha meg vkinek az élet élvezése csak azzal egyenlő, hogy "az idei Miss Universe külsejével vetekedő csajt dugok és milliárdos vagyok", ott meg fejben vannak problémák.
 29/40 anonim válasza:
Úgy, hogy a rondák szeretnek hárítani,luzerként viselkedni, ahogy te is.
 30/40 anonim ***** válasza:

"Nincs mindenkinek kedve folytonkompenzálni érted?

Van aki simán csak lazítani szeretne, élvezni az életet."

Akkor ne kompenzálj... Mivel én nem születtem gazdag családba, kénytelen voltam/vagyok sokat tanulni és dolgozni ahhoz, hogy olyan életszínvonalon éljek, amilyen nekem megfelel.

Két lehetőségem volt:

- vagy lazítok és élvezem az életet, de akkor ugyanott fogok tartani, mint a szüleim (amúgy ezzel sem lett volna semmi baj)

- vagy belehúzok, és megszerzem, ami kell - nyilván a realitás talaján maradva

Mindkét hozzáállás teljesen valid. Tudod mi nem valid? Lustán vakarászni a seggünket, aztán mindenki mást hibáztatni a nyomorúságunkért.

Ha nem szeretnél tenni magadért, ám ne tégy semmit. De akkor ne is hisztizz utána.

ma 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!