Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen típusú diszkrimináció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú diszkrimináció ér egy nem túl előnyös külsejű férfit 2024-ben?

Figyelt kérdés

Olvasataim alapján a jelensèg valós.

Jó lenne összeírni az összes előforduló diszkrimináció fajtát amit a lookizmus eredményez.

ma 17:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%
10 és ez hol diszkrimináció?
ma 18:53
 12/40 A kérdező kommentje:

7

Ezzel sajnos alacsonyabb rendűnek fogják éreztetni magad. Szerintem súlyos dolog de más rámondja , hogy gyengeség.

ma 18:54
 13/40 anonim válasza:

Semmi.

De ezzel a mártírkodással és hogy teszed a fejed a semmin tuti, hogy még a saját szinteden lévő nőket is elriasztod. Szánalmas, pichás hiszti.

ma 18:58
 14/40 A kérdező kommentje:

13

Nem csak a párkeresés kapcsán kérdeztem. Hanem az élet összes területén.

Hozzátenném, hogy szerintem a sulis évek is rámennek erre, főleg az általános és középsuli. Menő gyerek sosem lehetsz, a bandázás, stílusok is kiesnek emiatt, tehát nem lehetsz például bringás banda tag, vagy rocker vagy punk banda tag sem. Meg semmilyen banda tag sem, gyakorlatilag más lúzerekkel alakíthatsz egy kasztot. Ez természetesen kihat majd a mentális egészségedre és fiatal felnőtt korodban majd kínlódhatsz ezek kezelésével.

ma 19:02
 15/40 anonim válasza:
87%
Ezt a sok marhaságot olasod valahnnan vagy fejből mondod? 30-40 évesen talán dolgozni kéne, nem képzeltbeli hímsoviniszta hülyeségeken rugózni, és akkor lenne karrierred .
ma 19:05
 16/40 anonim ***** válasza:
80%
14: na, ez full kamu, hogy nem lehetsz klikktag. Jó, valószínűleg a menő csajmágnes srác klikk tagja tényleg nem lesz az illető, de ha láttál már gimis rockereket meg punkokat, hát a többségük nem néz ki jól, nagyon nem.
ma 19:07
 17/40 anonim ***** válasza:
80%

" Meg semmilyen banda tag sem, gyakorlatilag más lúzerekkel alakíthatsz egy kasztot."

Pff, micsoda önfelmentő kamu. Az egészen véletlenül nem lehetséges, hogy te csak azért a lúzerekkel kasztoskodhattál, mert te magad is lúzer voltál? Nem rakott téged senki más oda, hanem te saját magadat. És főleg nem a kinézeten múlott.

ma 19:09
 18/40 A kérdező kommentje:

Hogy lehet a főnök mindig szótfogad a jelentgetőknek.

Mert kizárt, hogy önszorgalomból pakolgat kérdéseket.

ma 19:17
 19/40 A kérdező kommentje:

“ Pff, micsoda önfelmentő kamu. Az egészen véletlenül nem lehetséges, hogy te csak azért a lúzerekkel kasztoskodhattál, mert te magad is lúzer voltál? ”

Baszki :) Én is ezt írtam, nem?

ma 19:18
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

"Én is ezt írtam, nem?"

Nem, hiszen a lúzerség nem külsőfüggő.

ma 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!