Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető lenne hogy szeret?
Tényleg nem tudom hova tenni ezt a viselkedést.
Barátnőm egyik pillanatban de én szeretlek, szerelmes vagyok beléd. Másik pillanatban meg úgy beszél mintha neki semmit nem oldanék meg nem segítenék, es egyedul kell megoldania mindent , csak mert mondjuk nem megyek vele tankolni és azt mondom majd elmész. Erre a reakció jó majd ezt is megoldom egyedül mint eddig ( ez pelda csak)
Mert ha szeret, akkor nem haragudhat rád? Nem lehet csalódott, frusztrált? Mindent el kell néznie?
Amúgy meg csak áltatod magad. Te se szereted már őt. Például képtelen vagy vele szerelmeskedni. (Aztán ne is csodálkozz, hogy hisztis!) Nem adod meg neki azt, amire mindennél jobban vágyik, nevezetesen a gyereket. (Ilyen ócskaszar kapcsolatba jobb is). Nem fogadod el olyannak, amilyen. Erre be lehet linkelni az összes eddigi kérdésed.
Az, hogy a boltban gépiesen veszel neki valamit, az semmi. Az nem tett, ami a szerelmet bizonyítja. Miközben tíz éve rabolod az idejét, és egy szaros eljegyzés nem volt még abból, amit megígértél.
Amúgy meg ha ennyire szar neked ebben a kapcsolatban, ennyire biztos vagy benne, hogy nem szeret, és ennyire nem tudsz vele közös jövőt tervezni, akkor mi a búbánatos tökömért nem szakítasz már végre?? Az sem igaz, hogy arra vársz, hogy ő tegye meg, mert akkor az ajtóból könyörgöd vissza, hogy de ő életed szerelme.
Ha náluk vagy, akkor otthon érzed magad? Befogadtak? Meg tudod osztani velük az örömeid? Tudsz velük jókat, mélyen, őszintén beszélgetni? Olyan, mintha a te anyád és apád is lenne egy kicsit? Jó barátságban vagy a testvéreivel?
Rá ugyanez fordítva érvényes?
Persze, hogy nem.
Ti sem vagytok egymás családja. Nem ő az első, akivel megosztod a gondolataid, hanem a gyakori kérdések. Ezzel a fórummal szorosabb lelki kapcsolatban vagy, mint a nőddel. Nincs meg az a "mi" érzés, semmi sem közös. Nem köt össze semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!