Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog arra vágyni, hogy legyen egy társad, akivel egymás mellett álltok életetek végéig?
inkább utopisztikus.
Sajnos 100ból ha 1nek sikerül ez
Nem, inkább az a gyerekes,amikor valaki egyik kapcsolatból ugrik a másikba.
Egy érett,felnőtt normális lelkületű ember pont erre vágyik,hogy megtalálja a társát, csak sajna ma már ez annyira nem divat,hogy lassan szabadkozni kell miatta.
Inkább csak értelmetlen. Magadat kínzod vele.
El kell fogadni a realitásokat. Élsz. A szüleiden kívül senkit nem érdekel a sorsod. Később ők meghalnak, ha van tesót még őt érdekled, meg a gyerekeit ha van neki, te leszel a hóbortos nagybácsi-nagynéni.
Később ők is leszarnak. A szüleid addigra halottak. Ha szerencséd van kihúzod egy melóhelyen nyugdíjig. Utána bekerülsz egy lepra öregekotthonába, ahol elvagy halálig. Rossz esetben nem kerülsz be és a kisebbség gyilkol le szórakozásból, betörés közben.
Nagyon szép és nemes elgondolás,sőt érthető is !
De ötvenes férfiként azt tudom mondani,hogy én ezt akkor hittem, amikor 20- 21 éves voltam. Az azóta történtek megmutatták, hogy nincs holtomiglan és általában aki az ember mellett van, arra nem mindig számíthat.
Nem véletlen vagyok egyedül már nyolcadik éve.
De már nem tudok hinni,de még bízni sem az ellenkezőjében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!