Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes dolog arra vágyni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes dolog arra vágyni, hogy legyen egy társad, akivel egymás mellett álltok életetek végéig?

Figyelt kérdés

tegnap 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Ezt egy kutyától vagy macskától kaphatod meg. Apró szépséghibaként a macska jóízűen elfogyasztja majd a tetemedet miután meghaltál. De addig jó lesz vele.
tegnap 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

"Apró szépséghibaként a macska jóízűen elfogyasztja majd a tetemedet miután meghaltál."

Ez inkább csak jó dolog, ha a holttested hasznosításra kerül. Különben csak kidobott pénz az önkormányzati deszkakoporsó elkészítése és behajításod a névtelenek közé.

Ha van valami még élő unokatesódnak gyereke, akkor kényszerítik, hogy temettessen el ő. Sírodat leszarja majd, 25 év múlva kitúrnak a földből.

Akkor már jobb, ha tápanyagként hasznosul az ember. Én akár kannibáloknak is felajánlnám a hullám, ha nem lenne illegális. Vagy csak simán az éhezőknek. A szerveimet a betegeknek. A hajamat a kopaszoknak, csontvelő, tüdő, mehet mind azoknak akiknek még van élete.

Temetést tuti nem kérnék, mert úgyse rendezné meg senki. A legvalószínűbb, hogy a betörés közben történt legyilkolásodat a házad felgyújtásával teszik teljessé Kalányosék - ha nincs szerencséd még élsz, amikor elérnek a lángok. De akkor legalább nincs mit temetni. Úgysem hiányzol senkinek.

Szomorú ebbe belegondolni.

tegnap 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó látni,hogy a #12-es válaszoló személyében van olyan ember aki még nálam is negatívabban látja az életet. Most azért egy fokkal jobban érzem magam.
tegnap 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtetted,hogy a rézbőrű betörőbrigád még csoportos anális nemi erőszakot követ el rajtad mielőtt rád gyújtja a kecót. Ez így még életszerűbb és még tutibb.
tegnap 20:17
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem gyerekes, de a tény az, hogy ne élj az álomvilágban. Tökéletes társ nem létezik, el kell fogadni a maga hibáival együtt. Természetes hogy vágysz erre, legtöbben vágyunk erre. Kívánom, hogy sikerüljön. :)
tegnap 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok a 100ból az 1, mert én megtaláltam a tökéletes társamat.
tegnap 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem. Teljesen normális. Nekem ez nagy vágyam volt mindig. Nem kellett soha se gazdagság, se palota, se jó kocsi, se gyerek, csak egy szerető társ akivel együtt éljük le az életünket. Úgy néz ki meg is találtam.:)
tegnap 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj ne. Az majdnem olyan mint egész életedben villamosozni csúcsidőben.
ma 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!