Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szok tartani egy "pill"?
Figyelt kérdés
Ugye ez kb annyit jelent, hogy pillanat, mindjárt írom.
Nekem ezt a "pill"-t 13:30-kor írták, most meg majdnem délután 7 óra van, és csak annyit kérdeztem, hogy hogyan dolgozik a jövő héten?🙂
Laza 20-30 perces üzenetváltások mellett, felesleges volt ez írnia, meg tudtam is, hogy délután nem lesz elérhető. Csak így még vártam, hogy előtte még megírja.
ma 17:41
1/6 A kérdező kommentje:
Nektek általában mennyi a leghosszabb idő amíg egy ilyen "pill" tartott?
ma 17:47
2/6 anonim válasza:
ADHD-s vagyok, szóval... lol. Fél perctől kezdve hónapokig.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, nálatok, Romániában mi a helyzet, mindenesetre ami engem illet, a pill=2-5 perc.
4/6 anonim válasza:
Az exem az nap mar nem irt,miutan azt irta pill. Emiatt is rugtam ki karacsonykor. Figyelmetlen nemtorodom onzo volt.
A pill 1-2 permel tovabb nem tarthat. Majd rajossz ,h masban is elhanyagol onzo.
5/6 anonim válasza:
A pill az azt jelenti hogy helyzet van és nem tudom megírni azt se hogy meddig tart mert valami sürgős dolog van. Mert amúgy azt írom hogy pl 20 perc és jövök, vagy úgy hogy pill és rögtön utána hogy 21 perc és övök. De ha valami happening van akkor ez elviszi a figyelmet, ha negatív ha pozitív, vagy csak sürgős vagy csak káoszos.
6/6 anonim válasza:
véletlenül írtam hogy 21, amúgy persze az is 20 akart lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!