Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a párkapcsolat nem tesz boldoggá?
Ezt leginkább az antiszoc., selejt emberek mondogatják, defekt családi, nevelési háttérrel.
Alkalmazkodni képtelenek bárkihez is, kapcsolatba nem adnak semmit, csak kivenni akarnak belőle.
Leginkább egoista, önimádó, elszállt önértékelésű, középszerű emberek mondogatják.
Azért, mert nagyrészük csak képmutatás, és nevetséges.
A párkapcsolatban a párok csak használják egymást, és ha a másik már nem felel meg nekik, akkor dobják. Aztán beáll az a nevetséges helyzet, hogy akibe halálosan szerelmes voltál, már csak egy idegen, és ugyanazokat a szavakat, amiket neki mondtál, már másnak mondod. Aztán ez a ciklus folytatódik a későbbiekben.
Hülyeség az egész.
Akit a párkapcsolat tesz boldoggá és anélkül depressziós, az egyszerűen vagy társfüggő, vagy a másikat hasnzálja terápiás célokra. Mindkettő borzalmasan terheli a másik feet, a kapcsolatot és egyenes út a kapcsolat tönkremenéséhez.
Nagyon nehéz és rossz élmény olyat szeretni, aki nem szereti önmagát. Aki viszont szereti önmagát, az nem a párkapcsolattól lesz boldog.
Azért, mert rossz tapasztalatokat szereztek.
Én nem vonom kétségbe azt, hogy léteznek jól működő párkapcsolatok, de ezekre nem sokszor láttam példát a környezetemben.
Ez kicsit olyan, mint a nők...
A párkapcsolat nem tesz boldoggá. A jó párkapcsolat igen, de ez nem igaz az összes kapcsolatra (szerintem a legtöbbre nem igaz). A rossz kapcsolat, meg az átlagosnak a mélyesései viszont nagyon rosszak, főleg egy érzelmileg eleve labilis embernek.
Az pedig, hogy a 0. percben (már) labilis vagy, szinte bebiztosítja a nagy hullámokat a kapcsolatban. Úgy meg szerintem nem lesz jó egy kapcsolat, ha érzelmileg kiegyensúlyozatlan.
Szóval az, hogy párkapcsolat=boldogság nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!