Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldoggá, vagy inkább elégedet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldoggá, vagy inkább elégedetté tesz a tudat, hogy van egy párkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Mindegy hogyan működik, csak legyen valaki melletted?

#kiteljesedettség
2024. febr. 29. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Igen, ad boldogságot.

És nem, nem mindegy hogy működik.

2024. febr. 29. 23:53
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Boldoggá tesz, viszont agyonfrusztrál, ugyanis sosincs pénzünk, valahogy ez borzasztó. Valamennyi van, de állandóan ez hogy utazás, kocsi elromlik úristen a kaja és ezek.
2024. márc. 1. 01:38
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem, teljesen természetes. Nem is emlékszem milyen volt egyedül anno 19 éve
2024. márc. 1. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem kellett soha senki, hogy legyen mellettem. Normális kapcsolataim voltak, jól éreztem magamat a másikkal, de a szakításon is elég hamar túltettem magamat és most meg az a teljesen természetes, hogy egyedül vagyok. Igazából én mindenhogy jól érzem magamat, mert elég sok dolog van, ami boldoggá tesz.
2024. márc. 1. 01:47
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Igen.

Elégedett vagyok. Sokat elárul egy emberről , ha valamiért nem kell senkinek vagy elhagyják mindig.

2024. márc. 1. 06:20
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az lenne az alap normális élet. Ahogy családban nőttem is fel. Nem egyedul.
2024. márc. 1. 06:37
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

*Nem kifejezetten boldoggá tesz, hanem alap normám hogy az embereknek párja van, vagy családja is.

Kb mint az hogy cipőben járunk. Nem boldogit, hanem alap. Persze örülök neki mikor megveszem es szeretem meg minden. De a létezése az hogy van, az a minimum is.

2024. márc. 1. 06:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hullámvasút. Néha jó, máskor az idegeimre megy.
2024. márc. 1. 06:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem az egy kisebb csoda, hogy olyasvalaki kezdeményezett nálam, aki már korábban is tetszett.

Most már 16 hónaposak vagyunk. Eddig ez sikerült a leghosszabbra, legtartósabbra. Valamiért passzolunk, sikerül fenntartanunk a kölcsönös érdeklődést. Még a nehézségek ellenére is! :)

2024. márc. 1. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!