Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? 23/F
Figyelt kérdés
Instán megkeresett a napokba egy csaj, itt lakik 4-5km-re tőlem. Likeolgatott meg ilyenek, szóval ráirtam mi a helyzet, aztmondta erre várt. Irogattam vele pár napig, semmi gond nem volt, rendes, szép lány. Megkérdezte viszont milyen magas vagyok:// Sajnos 155 se vagyok, nem tudom nehéz elhinni. Úgy döntöttem letiltom és ennyi. Semmi értelme ezt leírni neki. Igazam van?tegnap 21:11
11/18 anonim válasza:
Párom volt párjának több, mint egy fejjel alacsonyabb a barátja. Amúgy honnan tudod, hogy a lány magasabb lenne? Lehet, hogy ő is kb. 150 centi. Szerintem butaság volt emiatt offolni.
12/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy akkor minek beszélgettél vele.
13/18 anonim válasza:
Ő milyen magas?
Arra nem gondoltál hogy ez neki nem számít és lehet egy nagy szerelmet tiltottál most le?
Az a baj hogy bebeszéled magadnak ezeket a dolgokat.
Legalábbis én úgy látom. :-(
14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos volt már hasonló tapasztalatom, hogy a másik fél már rendesen könyörgött, hogy találkozzunk végre, minél elöbb akár aznap, aztán szóba jött a magasság, elmondtam, aztán azt mondta sajnálom, de neki ez nem és annyi volt.
ma 00:34
15/18 anonim válasza:
Kérdezted hogy ő milyen magas?
Ne parázz mond meg neki nyugodtan hogy mennyi vagy.
És hagyj neki "menekülőútvonalat" tehát mond neki ha valami közbejön és nem tud veled találkozni akkor előtte írjon.
Ha zavarja a magasság akkor úgyis lemondja valami okkal.
16/18 anonim válasza:
Kérdezd meg milyen magas, aztán ha nem kell küldd át hozzám majd én elvégzem a piszkos munkát helyetted, megdugom 😁
17/18 anonim válasza:
Szerintem ezt elszúrtad. Én tőled magasabb lány vagyok, de ha tetszettél volna ennyire, nem pár centin múlna a dolog. A csaj meg valamelyest kezdeményezett nálad, örült hogy ráírtál, akart téged. Te meg szó nélkül faképnél hagyod. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!