Szerintetek is jól döntöttem, hogy megszuntetem a kapcsolatot?
Van egy barátnőm, legyen a neve Júlia. 3 éve vagyunk jóbarátok. Júlia azon célból, hogy tudjon egyetemet végezni, összeszedett egy pénzes csávót, másképp nem lett volna anyagilag keretje. Júlia barátja amúgy egy eléggé műveletlen, mások előtt fingó, tiszteletlen srác. Legyen a neve Béla. Béla már az eleje óta nem szimpatizál velem sem és a párommal sem, pedig én próbáltam vele jó kapcsolatot kialakítani. Nem szóltam, ha a csajos estékre eljött ő is, csajos buliba is, mert attól félt folyamatosan, hogy Júlia megcsalja.
Történt egy nap, hogy örültem, mert kaptam a páromtól egy figyelmes apróságot, a kedvenc csokimat, ami eléggé drága és nem szoktam venni, de boldog voltam, mert figyelmes. Mondtam Juliának, hogy milyen figyelmes már, hogy mit kaptam tőle. Amúgy 5 éve együtt vagyunk mi már. Ekkor Béla egyet röhögött, hogy:"Na mi van, a csoro, kisf@szu haverodnak csak ennyire fussa? Én veszek 50et is Júliának, ha kéne." Erre csak megnéztem, és Júlián is látszott, hogy mosolyog, és próbál nem röhögni. Én felvesztem, és megmondtam neki, hogy legalább én nem a pénz miatt vagyok együtt vele. Azzal fogtam magam, és otthagytam őket. Ez amúgy egy csajos kavézáson történt történetesen. Aztán jött a másik barátnőm is, hogy nem kellett volna ezt mondjam. Tényleg annyira szemét húzás tőlem, hogy megvédem a párom méltóságát? Persze másnap egyből snapchaten küldte Júlia, hogy 2 olyan csoki ott van a kezében.
Itt az a helyzet, hogy a párom általában meglep apróságokkal, de én kértem meg őt rá, hogy sokat ne költse a pénzét, mert az számomra nem fontos. De mégis ritkán meglopja, és vesz olyan dolgokat, amiket tudja, hogy szeretnék, de nem vennék meg magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!