Borzasztoan felszines vagyok Hogy tudnam ezt a tulajdonsagot megszuntetni magamba?
Mindossze 16 eves lany vagyok es most johetnek a valaszok, h majd kinovom, de nem hiszek ebben
Vilageletembe ilyen voltam, a szuleim sok mindent megvesznek nekem, de azert nem viszik tulzasba (szerintem), de a sulis tanaraim kozul is 2-en mar megjegyeztek, h bekepzeltnek tartanak...
En nem akarok ilyen lenni!
Nem csak egy szep, de buta lany akarok lenni!
Szeretnem, ha nem zavarna, ha olyan emberekkel kell beszelnem, akik nem neznek ki annyira nagyon jol...
De ha meg is fogadom, h holnaptol normalis leszek, masnap visszater ez az enem...
Hat igen, ez ezert kulonos...
Van nekem egy nagyon felszines oldalam meg egy olyan is, ami a belso ertekekre is figyel, de a kettot nem tudom egyeztetni sajnos :(
Valami olyasmit erzek, h en jobbat erdemlek, h nem veletlenul vagyok szep, mert hozzam is a szep emberek illenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!