Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan győzzem le ezt a...

Hogyan győzzem le ezt a tulajdonságot? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szégyenlős vagyok és az önbizalmam a nullával egyenlő..valószínűleg azért, mert nem vagyok egy vékony lány, a strandon mindenhová a törölközőmmel magamon sétálok. Mindig úgy érzem, hogy engem néz mindenki, hogy hogyan nézek ki. Azt hittem ezen a nyáron már merek törölköző nélkül sétálni, mert sokat fogytam (elkezdtem rendszetesen sportolni.) Hiába, így sem érzem jól magam a bőrömben,egyszerűen utálom magam! Mindig, mikor látok egy nálam vékonyabb vagy szebb lányt, alsóbbrendűnek érzem magam, és félek az illetőtől. Nagyon nehezen barátkozom. Mit tudnék csinálni ez ellen? Már próbáltam, nem is egyszer változtatni magamon, de bárhogy is próbálkoztam nem jött össze.

Volt egy fiú, aki tetszett, azt hittem, hogy ugyanígy érez irántam, mint én iránta. Végül kiderült, hogy ő egy vékonyabb és szebb lányba szerelmes. Ez teljesen összetörte a szívemet, és az önbizalmamat mégjobban a földbe tiporta. Egy hónapig minden este sírtam, nem csak ezért hanem magam miatt is. Ezt már nem bírom, valamit akarok tenni, hogy bátrhogy legyek, és az önbizalmam magasabb legyen.

Mostanában van egy fiú, aki nem tezszik, de mégis vonzódom hozzá. Nem jóképű, és nem is vékony testalkatú, de annyira vonzódom hozzá. Ilyet még nem éreztem soha, nem tudom mi ez. Mostanában már annyira kívánom a szexet, hogy az már szinte kibírhatatlan. Arról fantáziálok, hogy vele akarok lefeküdni. Erről álmodok este, nem tudom megszűntetni ezt a gondolatot. Nem szándékozom megtenni, de egyre jobban gondolok erre. Most mondhatjátok azt, hogy egy kis ribi vagyok, hogy ilyeneken gondolkodom, de nem tehetek róla, lehet, hogy ezzel akarok kitűnni a többiek közül, nem tudom. Mégegyszer mondom, hogy nem szándékozom megtenni, csak nem hagy nyugton ez a rohadt gondolat..már nem bírom.

Szóval a kérdésem, hogy mit tegyek, hogy több legyen az önbizalmam, és ne legyek szégyenlős? SEGÍTSETEK, KÉRLEK!!:(

A másik kérdés, hogy mit csináljak, hogy ez a gondolat eltűnjön, mert tényleg kibírhatatlan, hogy a nap minden percében erre gondolok.

14/L. 172/68

Értelmes válaszokat várok.

2015. júl. 5. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsősorban azért csodálkoznak strandon mert mindenhova a törölköződdel mész. Az úgy "szerencsétlenebb". A többihez nem értek.
2015. júl. 6. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Van, aki a vékony lányokra bukik, van aki a teltebbekre. Nem érdemes rágörcsölni ilyen hülyeségre. Törődj a külsőddel természetesen, de egy lány nem attól lesz szép vagy ronda, hogy hány kilót nyom.

Tudom, ez e percben nem vigasztal, de 14 évesen még nem késtél le semmiről. Fog majd jönni egy fiú, akinek te kellesz, és olyannak fog szeretni, amilyen vagy.

2015. júl. 6. 10:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:)
2015. júl. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!