Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy győzzem meg a szüleimet?...

Hogy győzzem meg a szüleimet? Ha ez megvolna, akkor mit írjak a felmentésbe?

Figyelt kérdés

Ma tornaórán egy újabb gyakorlatot vettünk. Mivel a tanárunk alapból sz*r, ezért nagyon rossz már a gyakorlat látványa is. 2x-3x kellett megcsináljam, és minden perce reszkettem. Nagyon félek, sok életveszélyes helyzetet látok a gyakorlatba.

Mikor megcsinálom, akkor folyton arra gondolok, hogyha szerencsém van, akkor meghalok, s ha nincs, akkor örökre lebénulok. Alig 1-2 osztálytársam tudta megcsinálni úgy, hogy még élvezte is, és semmi baja nem lett. Ebben a gyakorlatba folyton a halállehetőséget látom. Nem bírom, nem akarom újra megcsinálni. Hogy mondjam a szüleimnek, hogy mentsenek fel? És a tanárnak mit mondjak?

Szigorú tanárunk van, szóval annyi, hogy fáj valamink nem elég...

2015. ápr. 22. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Basszus, lehet, hogy mégsem teljesen hülyék, azok, akik szerint vissza kellene állítani a sorkatonaságot... Ennyi béna, anyámasszonykatonája szerencsétlent...
2015. ápr. 22. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Figyelj!

Én nagyon sérülékeny vagyok. Tavaly suliidőbe 2x feküdtem be 1-1 hétre majd, a 3. alkalomra csak 4 napig maradtam ott, de akkor is műtöttek. Ez a betegségem fenn áll itt is, és hidd el, hogy nem kellemes, mikor a legérzékenyebb (mert nekem érzékennyé vált ennyi műtét után) részedből kivágnak 3-4 cm-t, és már a csontodat érintik. A legutóbbi alkalomnál NEM kevés összeget is fizetnünk kellett, szóval nem is biztos, hogy idén újra megtehetnénk.

Megjegyzem, hogy nem csak 3 feküdtem be, hanem többször, de tavaly szerencsére csak 3. Erre a 3-ra tisztán emlékszem...

És csakhogy tudd: lány vagyok, szóval katonaságra alapból nem mennék.

2015. ápr. 22. 16:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Anyumék pedig nem hiszik, hogy újra megtörténhet, de én érzem. A gyakorlatnál érintkezik elég durván ez a részem, de anyumék ezt nem túlzottan hiszik, pedig én fájdalmasan érzem, hogy mi-hogy működik a gyakorlatnál.
2015. ápr. 22. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Mond a szüleidnek hogy halálfèlelmed van a gyakorlat kõzben és képtelen vagy ezt végigcsinâlni :) ha ez sem müködik irass egy felmentést barátnöddel,hamisitsd alá, én is ezt szoktam csinálni eddig sose buktam le. A tanárnak pedig kitalálsz valamit amit elhisz :)
2015. ápr. 22. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira kíváncsi vagyok, hogy mi az a műtét, ami csontot érint és nem jár automatus eltiltással a sporttól... és amit nem finanszíroz a TB. Egyébként egyenlőség van, én a nők részére pláne bevezetném a sorkatonaságot. A sok elkényeztetett egoista libára még sokkal jobban ráférne, mint a fiatal férfiakra.
2015. ápr. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!