Hogy győzzem meg a szüleimet? Ha ez megvolna, akkor mit írjak a felmentésbe?
Ma tornaórán egy újabb gyakorlatot vettünk. Mivel a tanárunk alapból sz*r, ezért nagyon rossz már a gyakorlat látványa is. 2x-3x kellett megcsináljam, és minden perce reszkettem. Nagyon félek, sok életveszélyes helyzetet látok a gyakorlatba.
Mikor megcsinálom, akkor folyton arra gondolok, hogyha szerencsém van, akkor meghalok, s ha nincs, akkor örökre lebénulok. Alig 1-2 osztálytársam tudta megcsinálni úgy, hogy még élvezte is, és semmi baja nem lett. Ebben a gyakorlatba folyton a halállehetőséget látom. Nem bírom, nem akarom újra megcsinálni. Hogy mondjam a szüleimnek, hogy mentsenek fel? És a tanárnak mit mondjak?
Szigorú tanárunk van, szóval annyi, hogy fáj valamink nem elég...
Figyelj!
Én nagyon sérülékeny vagyok. Tavaly suliidőbe 2x feküdtem be 1-1 hétre majd, a 3. alkalomra csak 4 napig maradtam ott, de akkor is műtöttek. Ez a betegségem fenn áll itt is, és hidd el, hogy nem kellemes, mikor a legérzékenyebb (mert nekem érzékennyé vált ennyi műtét után) részedből kivágnak 3-4 cm-t, és már a csontodat érintik. A legutóbbi alkalomnál NEM kevés összeget is fizetnünk kellett, szóval nem is biztos, hogy idén újra megtehetnénk.
Megjegyzem, hogy nem csak 3 feküdtem be, hanem többször, de tavaly szerencsére csak 3. Erre a 3-ra tisztán emlékszem...
És csakhogy tudd: lány vagyok, szóval katonaságra alapból nem mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!