Nem értem a szüleimet. Mi a baj egy iPhone-val?
Már bocs, de a gyerekemnek a büdös életben nem vennék almás telefont. A telefon normális esetben munkaeszköz, információ forrás, amit másodlagosan lehet kikapcsolódásra is használni.
Továbbá van egy nem túl régi telefonod nem? Miért akarsz újat? Miért pont almásat? Ja mert azzal lehet menőzni meg villogni... Szánalmas, ahogy a sok kis taknyos a telefont használja státusszimbólumnak.
Egyetértek az útólsóval. Ráadásul az IOS annyira zárkózott hogy csak na. Régi androidos telefonom van nekem is, de ha a legújabb Iphonet ajánlaná érte valaki akkor se kéne. Nem, mert zárkózott. Androidra többen fejlesztenek és szinte mindennel kompatibilis. Legalábbis többel. Valamint az olcsóbb is.
Amúgy sem szar a Lumia 800 sem.
ma 20:26
Ebből látszik, hogy mennyire fogalom nélküli vagy. "zárkózott" LOL.
Van itthon egy iPad meg androidos telefon is, de a telefont kb a pokolba kívánom az ipad mellett. Az is egy régi darab valamikor még csúcskategóriás volt. Látszik, hogy te is divatfikázó vagy még életedben nem használtál iOS-t így fingod sincs róla.
Telefonból megint droidost fogok venni, de csak azért, mert egy csúcstelóhoz tudok most majdnem féláron hozzájutni. Meg nekem kicsi az iphone kijelzője. De iOS-sel nagy kijelzővel ezen az áron nem vennék mást csak iPhone-t.
"Ebből látszik, hogy mennyire fogalom nélküli vagy. "zárkózott" LOL."
A zárkózott még mindig értelmesebb kifejezés mint a fogalom nélküli, talán "nincs tisztában a fogalmakkal". Szóval ha már kötekedsz előbb seperd tisztára a saját portád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!