Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kapjak új telefont?
Figyelt kérdés
Majd nem egy éve kaptam egy Sony Xperia Tipo telefont. Én vettem a saját pénzemből. Már azt se akarták megengedni,pedig volt rá 40.000 forintom,amit már majd nem 2 éve gyűjtöttem. A Tipo-nak nagyon örültem meg minden,de már már szinte használhatatlan. Befagy,magától kikapcsol,nem tölti be a képeket,gyorsan lemerül. Nagyon gáz. Megint próbálom gyűjteni a pénzem (havonta kapok 5000 forintot). Nem vagyok el kényeztetve,sőt...Sokszor (amikor persze megérdemlem) kapok 1-2 pofont.:D 7.osztályos vagyok (már 8.-os lennék,de ebbe nem megyek bele). Most kezdődött a suli,de nekem már van egy csómó 5-ösöm. Mindennap készülök,segítek anyumnak rendet rakni. Fizikából úgy tanulok,mint a kis angyal. Na szóval...vissza térve a telefonra. Kinéztem magamnak egy Iphone 4-et,ami már 70.000-ért is van. (ha vodafone-nál vennénk,akkor 100.000). Már kértem szép szóval,könyörögtem. Ez a telefon ,amiről sok jót hallottam. Lenne rá pénzünk,mert apum elég jól keres. De egyszerűen nem tudom őket meggyőzni. Mit tegyek?
ülj a seggeden, és örülj, hogy van telefonod... 7.-es gyerekként mire kell neked iphone?
2013. szept. 15. 14:29
2/25 anonim válasza:
Ájfon 4? Felejtsd el. 70-ért sokkal jobbat is kaphatnál.
2013. szept. 15. 14:29
3/25 anonim válasza:
"Anyu, apu légyszi vegyetek nekem egy év után új telefont, mert különben elvágom az ereimet. Új telefon nélkül nem tudok élni, amúgy se vagyok még eléggé elkényeztetett.
2013. szept. 15. 14:30
4/25 anonim válasza:
Gyűjtsd tovább a pénzed, vagy kérd szülinapra (ha később van akkor Karácsonyra). Tanulj jól és hozz össze egy jó félévit! A pénzgyűjtést ne hagyd abba!
(Jó választás az Iphone 4, jobban megéri mint vmelyik Samsung, látod azok mennyit érnek és gondolom nem akarsz minden évben újat.)
2013. szept. 15. 14:32
5/25 anonim válasza:
Szomszédom 10 éves és iPhone-ja van.. :D Egyre gyakoribb, hogy gyerekeknek okostelefonjuk van. Egy hetedikes gyereknek, főleg, hogy már nyolcadikos lehetne tehát olyan 13-14 éves simán lehetne iPhone-ja, ha azt szeretne. Jobb, mintha cigire vagy drogra költené a pénzét! :)
2013. szept. 15. 14:34
6/25 anonim válasza:
Az iphone 4 nagyon nem éri meg, 70-ért már egy 2 magos droidos telót is lehet kapni.
2013. szept. 15. 14:34
7/25 anonim válasza:
Ezt az egy másik hasonló témájú kérdésnél volt válasz:
"Anya b#zdmeg, ha szeretsz igazán megdobhatnál egy, szájbab&szott telefonál!A rák egye ki a beled!
/és sírva bemész a szobádba, majd magadra csapod az ajtót/
Tuti módszer, nekem bevált!"
Egy próbát megér :-)
2013. szept. 15. 14:38
8/25 anonim válasza:
"Szomszédom 10 éves és iPhone-ja van.. :D Egyre gyakoribb, hogy gyerekeknek okostelefonjuk van. Egy hetedikes gyereknek, főleg, hogy már nyolcadikos lehetne tehát olyan 13-14 éves simán lehetne iPhone-ja, ha azt szeretne. Jobb, mintha cigire vagy drogra költené a pénzét! :)"
Igen, mert a 10 éves gyerek biztos a saját pénzén veszi az Iphone-t...
2013. szept. 15. 14:42
9/25 anonim válasza:
komolyan mondom, hogy miért kell villogni egy telefonnal???
Megtehetném én is, hogy minden évben új telefont veszek, de inkább másra költöm, mert nekem nem fontos, hogy a legújabb telefonnal villoghassak...
2013. szept. 15. 14:46
10/25 anonim válasza:
8-as! Egy szóval nem mondtam. :D A többi mondat vonatkozott a kérdezőre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!