Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kapjak új telefont?
Figyelt kérdés
Majd nem egy éve kaptam egy Sony Xperia Tipo telefont. Én vettem a saját pénzemből. Már azt se akarták megengedni,pedig volt rá 40.000 forintom,amit már majd nem 2 éve gyűjtöttem. A Tipo-nak nagyon örültem meg minden,de már már szinte használhatatlan. Befagy,magától kikapcsol,nem tölti be a képeket,gyorsan lemerül. Nagyon gáz. Megint próbálom gyűjteni a pénzem (havonta kapok 5000 forintot). Nem vagyok el kényeztetve,sőt...Sokszor (amikor persze megérdemlem) kapok 1-2 pofont.:D 7.osztályos vagyok (már 8.-os lennék,de ebbe nem megyek bele). Most kezdődött a suli,de nekem már van egy csómó 5-ösöm. Mindennap készülök,segítek anyumnak rendet rakni. Fizikából úgy tanulok,mint a kis angyal. Na szóval...vissza térve a telefonra. Kinéztem magamnak egy Iphone 4-et,ami már 70.000-ért is van. (ha vodafone-nál vennénk,akkor 100.000). Már kértem szép szóval,könyörögtem. Ez a telefon ,amiről sok jót hallottam. Lenne rá pénzünk,mert apum elég jól keres. De egyszerűen nem tudom őket meggyőzni. Mit tegyek?
Nem itt kell siránkozni a Gyakorik Kérdéseken, úgy sem fogsz kapni új telefont!
Szerető Apád!
2013. szept. 15. 15:33
12/25 anonim válasza:
Mi a francnak neked IPhone 4? Ha annyira telefont akarsz, vegyél egy Samsung Galaxy S Advancet, 50-ért már lehet kapni, és elég jó telefont.
2013. szept. 15. 15:35
13/25 anonim válasza:
A mai gyerekek eszméletlenül el vannak szállva.
Mi még egy biciklinek is örültünk ami nem került egy havi fizetésbe.
Egyszer amikor egy 13-14 éves gyerek megkérdezte, hogy mennyibe került a Mac-em és mondtam az árát azt mondta, hogy az nem is sok pénz. Fogalmuk sincs a pénz értékéről.
Totál fölösleges egy ilyen idős gyereknek ilyen drága telefon. Egy 50e Ft-os is, de már alig lehet kapni olcsóbban használható telefont.
Én 2 és fél évig használtam az első droidos telefonomat és az még annyit sem tudott, mint a tipo.
Nagyon el vannak kényeztetve a mai gyerekek.
2013. szept. 15. 17:37
14/25 anonim válasza:
A jó anyját annak aki lepontoz!!! Mi a francnak 14 éves gyereknek IPHONE????
2013. szept. 15. 17:52
15/25 Flector 67 válasza:
Mert fel lehet vele vágni (már aki előtt). Azt hiszi ettől valaki lehet....
2013. szept. 15. 21:49
16/25 anonim válasza:
akkor vágjon fel vele, sokra megy.. :)
2013. szept. 16. 15:22
17/25 anonim válasza:
tanulj jól segíts a szüleidnek
amúgy van olyan hogy egy ötéves-nek érintős telója van
na mind1 nekem apám vett egy huawei ascend y300-at szülinapomra
gyűjts rá pénzt és ne kérdezd meg őket
sok szerencsét
2013. szept. 16. 15:52
18/25 anonim válasza:
Nagyon is jó a huawei ascend y300, kérdezőnek is elég lenne.
2013. szept. 16. 16:14
19/25 anonim válasza:
Öcsém kettéharapta a Samsungja kijelzőjét, majd azt mondta, h leejtette és azért tört be. Nem sokkal később kapott egy újabb telót. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!