Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy kapjak új telefont?
Figyelt kérdés
Majd nem egy éve kaptam egy Sony Xperia Tipo telefont. Én vettem a saját pénzemből. Már azt se akarták megengedni,pedig volt rá 40.000 forintom,amit már majd nem 2 éve gyűjtöttem. A Tipo-nak nagyon örültem meg minden,de már már szinte használhatatlan. Befagy,magától kikapcsol,nem tölti be a képeket,gyorsan lemerül. Nagyon gáz. Megint próbálom gyűjteni a pénzem (havonta kapok 5000 forintot). Nem vagyok el kényeztetve,sőt...Sokszor (amikor persze megérdemlem) kapok 1-2 pofont.:D 7.osztályos vagyok (már 8.-os lennék,de ebbe nem megyek bele). Most kezdődött a suli,de nekem már van egy csómó 5-ösöm. Mindennap készülök,segítek anyumnak rendet rakni. Fizikából úgy tanulok,mint a kis angyal. Na szóval...vissza térve a telefonra. Kinéztem magamnak egy Iphone 4-et,ami már 70.000-ért is van. (ha vodafone-nál vennénk,akkor 100.000). Már kértem szép szóval,könyörögtem. Ez a telefon ,amiről sok jót hallottam. Lenne rá pénzünk,mert apum elég jól keres. De egyszerűen nem tudom őket meggyőzni. Mit tegyek?2013. szept. 15. 14:25
22/25 JohniDaren válasza:
Üsd le őket egy vázával, lopd el a pénzüket és vegyél telefont magadnak! -.-
23/25 anonim válasza:
Nekem már a második mondat fura: "Én vettem a saját pénzemből." honnan lenne saját pénzed.
Amúgy a zsebpénz is a szüleidé, lényegében. A havi 5000 forintnak meg örülnék a helyedben, én semmit sem kaptam.
24/25 anonim válasza:
Rossz szülőket fogtál ki :( Én nekem első kérésre vettek ájfont. Mondjuk megérdemlem, mert osztályelső vagyok :) Tanulj jól, és talán
F11
25/25 anonim válasza:
Tesóm lassan 6 éve használja a tipo telóját. Tökéletesen működik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!