Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? 23/F
Figyelt kérdés
Instán megkeresett a napokba egy csaj, itt lakik 4-5km-re tőlem. Likeolgatott meg ilyenek, szóval ráirtam mi a helyzet, aztmondta erre várt. Irogattam vele pár napig, semmi gond nem volt, rendes, szép lány. Megkérdezte viszont milyen magas vagyok:// Sajnos 155 se vagyok, nem tudom nehéz elhinni. Úgy döntöttem letiltom és ennyi. Semmi értelme ezt leírni neki. Igazam van?tegnap 21:11
1/18 anonim válasza:
Hát nem tudom kérdező, én a helyedben leírtam volna és megvártam volna a reakcióját. Nem volt mit vesztened ebben a szituban, szóval szerintem rosszul döntöttél.
2/18 A kérdező kommentje:
#1 Jah, lehet. De én a jövőmre szeretnék koncentrálni, nincs szükségem csalódásokra, főleg olyanoktól nem akik ilyen random csöppenek bele az életemben.
tegnap 21:16
3/18 anonim válasza:
Veszteni valod nem volt. Igy viszont magassagtól függetlenül tuti hogy egy szemétlàdának tart. Te offoltad, hogy ő ne offolhasson. Grat
4/18 anonim válasza:
Szerintem is leírhattad volna egy kis poénnal megfűszerezve persze ha van humorérzéked...
Hátha...
5/18 anonim válasza:
Wow, 156 vagyok de még nem találkoztam alacsonyabb fiúval sosem, lányt is csak egyet ismerek.
6/18 anonim válasza:
Én 188 magasan, de egyéb, más problémákkal írom neked, hogy jól tetted! Felesleges ilyen dolgok miatt szomorkodni pár napig. Így is nyomorúságos az életünk, csak más-más miatt, ne szomorítson minket egy csaj is hozzá, ezt nem kell megfűszerezni.
7/18 A kérdező kommentje:
#5 Én már találkoztam sok féle emberrel. Mexikóba pl elég alacsony az átlagmagasság, ott sok 150 centis lány és fiú is van egyaránt. Magyarországon ez nem túl megszokott, de nem is olyan ritka, mint pl Hollandiába, ahol nagyon magas mindenki.
tegnap 21:57
8/18 A kérdező kommentje:
#6 köszi, hogy reálisan látod, szerintem sincs értelme még ebből is problémát csinálni
tegnap 21:59
9/18 A kérdező kommentje:
#3 Igen felőlem tarthat szemétládának, de ha utána ő offol akkor ő nem az ugye? Miközbe soha nem is tudtam ki ez a csaj, csak most megtalált és szimpatikusnak talál és utána meg akkor majd azért offol mert alacsony vagyok ergo minden "tévhitem" igaznak bizonyul, hogy csak a magasságom miatt nem kedvelnek a lányok:))
tegnap 22:01
10/18 anonim válasza:
Nem dontottel jol mert egy csalodast tulelni nem nagy effort, de ha bejottel igy a csajnak akar fel is szedhetted volna.
Szoval sokkal tobbet nyerhettel volna egy kis kenyelmetlenseget bevallalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!