Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a szexben látja azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a szexben látja azt hogy javitani kell?

Figyelt kérdés

Miközben hetek mennek el úgy hogy szinte alig beszélgetünk vagy ő befordul a kis világába. Miközben úgy érzem rám marad minden, mert ő elkényelmesedett. Én elvesztettem önmagam mert csak azt néztem neki mi a jó..

Párterápián elmondtuk a problémáinkat de én nem érzek tartós változást, hogy igazi támaszom lehetne.

Tény hogy a szexen is kell javítani de én nem ebben látom hogy ennél kellene kezdeni, ő meg igen. Mert amilyen a kapcsolatunk most, egyáltalán eszembe se jut..

Érzi hogy feszült vagyok szex közbe, hiába mondok bármit mi az ok, neki csak a szex..

dec. 10. 20:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy Mucikám, itt addig nem lesz szex, amíg egy lusta disznó vagy!
dec. 11. 00:13
 22/24 anonim ***** válasza:

Itt nincs mit megmenteni, itt egyszerűen csak szakítani kell. 4 éve szex nélkül, az akkor sem párkapcsolat, ha minden más rendben van. De itt semmi más sincs rendben! Egyetlen egy dolog nincs, ami működik, amiért érdemes maradni. Utálják egymást.

Azt sem hiszem el, hogy a nő valóban ennyire kívánja a kérdezőt. Csak bizonyítékot akart, hogy alkalmas még gyereket csinálni. Nos, az ellenkezőjét bizonyítja az egész.

dec. 11. 03:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Frigid Pitscha panaszkodik.
dec. 11. 05:42
 24/24 anonim ***** válasza:
35%

22

A kérdező a nő. Frigid. Ennyike.

dec. 11. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!