Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszer elrontott kapcsolatot meg lehet igazán javítani vagy mindig ott marad a seb?
A fő ok hogy fiú elhanyagolta kapcsolatot,sokkal fontosabbak lettek barátok ( nem az a baj h fontosab ok hanem kozben a viselkedese velem). Ezzel egyutt kicsit ellaposodott bar en szerettem meg mindig vele lenni.
(O kezdemenyezett de viszont kesobb irt h megis aktja, szeret, hianyzok)
Viszont felek attol is h vsak azthiszi kellek de igazabol tartalek lennek, es hogy ha mar tinderen elkezdett nezelodni es sztem beszelni is vkivel.. (en is letoltottem de megcsak kepet se raktam fel es nem jelolgetek senkit)
Csak tudom h par napja ismerosommel beszelt h elv szeret meg stb csak leraztam (eloben akartam megbeszelni de o telefonon irt)
Egyebkent nem is beszelgettem senkivel csak egyszer ketszer megneztem
Mindegy csak annyi h en meg szeretem es nala is lehet igyvan bqar tudom enis h a jelek, ezen kivul meg sok mas nem ezt mutatja.
Viszont tudok olyan kocsolatot ahol a lany valtogatott 2 fiu kozt mert nem tudott valasztani de mar mindig aztmondja h tokeletes kapcsolata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!