Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy egyszer elrontott kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyszer elrontott kapcsolatot meg lehet igazán javítani vagy mindig ott marad a seb?

Figyelt kérdés

A fő ok hogy fiú elhanyagolta kapcsolatot,sokkal fontosabbak lettek barátok ( nem az a baj h fontosab ok hanem kozben a viselkedese velem). Ezzel egyutt kicsit ellaposodott bar en szerettem meg mindig vele lenni.

(O kezdemenyezett de viszont kesobb irt h megis aktja, szeret, hianyzok)

Viszont felek attol is h vsak azthiszi kellek de igazabol tartalek lennek, es hogy ha mar tinderen elkezdett nezelodni es sztem beszelni is vkivel.. (en is letoltottem de megcsak kepet se raktam fel es nem jelolgetek senkit)

Csak tudom h par napja ismerosommel beszelt h elv szeret meg stb csak leraztam (eloben akartam megbeszelni de o telefonon irt)

2020. jún. 7. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon buta vagy.
2020. jún. 7. 19:45
 2/7 anonim válasza:
100%
Hát remélem jól értem kicsit kusza amit írtál. De én a helyedbe keresnék mást mert ezt nem mondanám jó kapcsolatnak főleg úgy hogy fent vagytok tinderen és másokat nézegettek. A másik meg ha nem akarod elhagyni akkor ülj le vele megbeszélni a dolgokat és akkor kiderul minden ez a legegyszerubb.
2020. jún. 7. 19:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat en tudom magamrol h azert vagyok fent h legyen tarsasagom mert rossz egyedul de nem jelenti azt h egybol keresek mast es irtam h kepet se raktam es nem huzok senkit jobbra sem direkt
2020. jún. 7. 20:03
 4/7 anonim válasza:
100%
2-es vagyok. Hát figyelj ha te ezzel nyugtatod magad akkor csináld. De nekem eszembe se jutna felmenni tinderre ha kapcsolatba vagyok (még ha szar is a kapcsolat) inkább leszek a barátaimmal/családdal minthogy beszélgessek egy halom idegennel egy társkeresőn!
2020. jún. 7. 20:09
 5/7 anonim válasza:
És még ezt hozzá tenném mert most vettem észre ha nem húzol senkit jobbra akkor milyen társaságra vágysz vagy az hogy oldja a magányodat ezt nem értem? :D
2020. jún. 7. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Egyebkent nem is beszelgettem senkivel csak egyszer ketszer megneztem

Mindegy csak annyi h en meg szeretem es nala is lehet igyvan bqar tudom enis h a jelek, ezen kivul meg sok mas nem ezt mutatja.

Viszont tudok olyan kocsolatot ahol a lany valtogatott 2 fiu kozt mert nem tudott valasztani de mar mindig aztmondja h tokeletes kapcsolata van

2020. jún. 7. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat en meg mindig varom h beszeljunk mert meg nem is talaloztunk miita kialakult ez de eldontottem h sok idot nem adok mar neki mert annyi ok van es ha egy honappal azutan h tudnank mar tallkozni se keres akk feladom.. es utana beszelgetnek csak max
2020. jún. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!