Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szexben látja azt hogy javitani kell?
Miközben hetek mennek el úgy hogy szinte alig beszélgetünk vagy ő befordul a kis világába. Miközben úgy érzem rám marad minden, mert ő elkényelmesedett. Én elvesztettem önmagam mert csak azt néztem neki mi a jó..
Párterápián elmondtuk a problémáinkat de én nem érzek tartós változást, hogy igazi támaszom lehetne.
Tény hogy a szexen is kell javítani de én nem ebben látom hogy ennél kellene kezdeni, ő meg igen. Mert amilyen a kapcsolatunk most, egyáltalán eszembe se jut..
Érzi hogy feszült vagyok szex közbe, hiába mondok bármit mi az ok, neki csak a szex..
A teljes sztori? Tíz éve itt írja a kérdéseit a barátnőjéről. Évek óta nem szexeltek, annyira fél, nehogy véletlenül teherbe essen. Közben hitéleti a nőt, hogy majd egyszer lesz gyerek.
Ezzel zsarolja, hogy azért nem akar gyereket, mert nem figyel az egészségére, vagyis nem fogy vissza, nem rak rendet, nem főz. Ilyesmik. Eleinte a barátnője igyekezett megfelelni, és szó szerint belebetegedett. Depressziós.
Nagyjából minden második kérdést ő ír ki, kicsit hosszú összefoglalni.
Ti soha nem húztatok egy irányba, és már nem is fogtok. Arra nem vagy képes, hogy őszintén elmond neki, hogy mit érzel, mit gondolsz róla, mert instant szakítás lenne.
Semmi, de semmi értelme ennek a kapcsolatnak, hiába erőltetitek. Egyikőtöknek sincs ebben semmi jó.
Szerintem már nem járnak.
Hónapokkal ezelőtt voltak. Rendszeresen írt ki kérdést, hogy szerinte a nője ezeket a "feladatokat" se csinálja. Arra persze sose válaszolt, hogy milyen feladatokat kaptak.
Az teljesen egyértelmű, hogy a párkapcsolati tanácsadáson sem volt őszinte. Például nem mondta ki, hogy a nője szerinte teljesen alkalmatlan anyának, és nem akar tőle gyereket. Azt se, hogy taszítónak látja a testét. Meg ilyen "apróságok", Így semmi eredménye nem is lett.
Hogy akarod jobban érezni a kapcsolatot? Ez nem párkapcsolat, ti egyszerűen csak lakótársak vagytok, akik mindig a házimunkán vitatkoznak. Ez egy kollégium, nem egy párkapcsolat.
A párok szeretik egymást, vonzódnak egymáshoz, testileg és lelkileg is. Szexelnek is, sőt ideális esetben csak egymással szexelnek. Vannak közös céljaik, közös a jövőképük. Beszélgetnek, összebújnak, jól érzik magukat együtt. Együtt fejlődnek, együtt haladnak az életben, a közös terveik megvalósítva, együtt. Ti hol csináltok ilyet?
Évek óta írja mindenki, hogy ezen már nincs mit megmenteni, szakítsatok. De ti nem, ti szenvedtek egymás mellett inkább.
Én még emlékszem azokra a kérdésekre is ahol azon lovagoltál, hogy neked jó úgy, ahogy van, minek erőltetni, hogy előre lépjetek. Majd egyszer...
Azóta nem változott semmi, valóban. Csak az, hogy te hogy érzed magad ebben a kapcsolatban.
Nem most kell elkezdeni tenni érte, hogy javuljon. Akkor kellett volna, mikor a barátnőd először jelezte. Amíg csak ő volt ennyire boldogtalan, addig nem akartál javítani. Most már késő. Igazából évek óta késő.
Azért nem érzed, hogy összetartoztok, mert így is van. Ez a kapcsolat évekkel ezelőtt meghalt. Régen vége, ti nem tartoztok egymáshoz. Soha nem is fogtok. Ezért nem megy a szex se. Soha nem is fogtok szexelni, legalábbis egymással biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!