Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen hogyan tudnék javítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogyan tudnék javítani vagy inkább hogy tudnám kezelni ezt a dolgomat? F26

Figyelt kérdés
Leszögezem már így az elején,hogy sose volt még barátnőm és nem is akarok egyáltalán hála 2-3 bizonyos embernek akik már olyan szinten megutáltatták velem már a szerelem,párkapcsolat látványát és gondolatát,hogy néha egy picit rosszul leszek akárhányszor meglátok egy szerelmes párt vagy egy fedetlen női mellet stb.Az a pár ember a cselekedeteivel érte el nálam ezt a szintet.Ebből a 3 emberből 1 nő,2 pedig férfi és ezekből a 2 férfi viszi a pálmát akiket esküszöm a "párjukba" vetet szerelmük miatt komolyan egy valóságshowba kéne mutogatni őket de tuti biztos hogy holtverseny lenne köztük az év elmebetege díjjért.Az egyik képes lenne hitelt is felvenni a majd 20 évvel fiatalabb "párjáért" aki kétszer lelépett már tőle és visszament ugyanahhoz a hapsihoz plusz a csaj most így 30 évesen még 1 percet se dolgozott csak eltartatja magát,a másik férfi meg inkább belerúg a gyerekébe csak azért,hogy igazat adjon az asszonynak aki szószerint meglopja őt és az orránál fogva vezeti.Mondhatjuk,hogy eléggé sikerült megutálnom ezt a szerelemnek vagy párkapcsolatnak csúfolt valamit.

2023. márc. 5. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Pszichológus, HA tényleg akarnál javítani. Amúgy nem lesz hatásos.
2023. márc. 5. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ez durva nagyon, pár ember megutáltatja veled az ismerkedést, egyetértek az előttem hozzászólóval, pszichológus ajánlatos.
2023. márc. 5. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Te most mások magánéletén akadtál ki? Mi közöd hozzá? Ez hol befolyásolja a te életedet?

Tök egyszerű a megoldás rá: te cisnáld másképp. Okos ember más hibájából tanul. Ha te okos vag,y tanulsz ebből és egyszerűen jobban cisnálod, mint ők. De mivel érzelmi harakirit követtél el, így nem érzem azt, hgoy te aztán annyira tanultál volna belőlük...

2023. márc. 5. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kerdes? Masok problemaja miatt abrandultal ki a szerelembol? Inkabb a sajat eleteddel foglalkozz.
2023. márc. 5. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Sose más èletèt kell venni alapul.
2023. márc. 5. 19:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen ám csak az a 2 bizonyos férfi apám meg nagybátyám. Ennek a kettőnek olyan szinten elgurult a gyógyszere nők téren hogy az már félelmetes,szabályosan néha megijedtek ettől. Szabályosan a nők rabszolgái lettem.

Annyit tanultam a dologból, hogy az ilyen dörzsölt nők mindig a normálisakat találják meg akiket úgy hülyítenek ahogy akarnak. Inkább leszek nőtlen életem végéig mintsem hogy én is egy nő házi szolgája legyek.

2023. márc. 5. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kell hazi szolganak lenned, azert nem csak ez az ut van :-D
2023. márc. 5. 20:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát én egyre csak azt látom, hogy minden férfi egyre papucsabb. Szabályosan jó, hogy nem már hajlonganak a párjuk kegyeiért. Munkahely én is kimegyek azt annyit látok hogy épület előtt már falja egymást a párocska a többi 20-30 ember előtt, a másik pár meg a két öltöző közti átkötő folyosón simogatja egymást. Új rájuk tudnám vágni olyankor az ajtót. Mindkét esetben a férfi nem bír magával. Nem értem miért kell ennyire odalenni egy pár miatt. Ő is csak ember.
2023. márc. 5. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk mert szeretik es kivanjak egymast? Teljesen normalis.
2023. márc. 5. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de tévesen diagnosztizálod, amit látsz. Azt írod, a normálisokra másznak rá a nők - apád, és nagybátyád esetében. Már elnézést, de vajmi szerepük azért azoknak a "normálisok"nak is van a történetben, hogy ők maguk mellett akarnak tudni olyan személyeket, akik állításod szerint, csak kihasználják őket! Létezik egészséges, reálisan gondolkodó ember is, aki észreveszi, ha csak nyerészkednek rajta, aki érzékeli, ha nem szeretik. Nyilvánvalóan neked a családban azt senki nem mutatta meg, nincs mintád, és végtelenül fusztrált vagy, mert nem tudsz normális kapcsolódást létrehozni, ahol a nő nem élősködik rajtad, egyenlő felek vagytok és azért vagytok együtt, mert úgy a legjobb élni! Nem ugyan olyan minden ember, 3 ember pedig végképp nem reprezentatív minta. Baj van az agyaddal, téves a gondolkodásmódod, ezért lenne jó beszélgetni, jó sok egészséges lelkületű emberrel, és pszichológussal, hogy megváltozzanak a téves beidegződéseid.
2023. márc. 5. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!