Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogyan tudnék javítani vagy inkább hogy tudnám kezelni ezt a dolgomat? F26
Te most mások magánéletén akadtál ki? Mi közöd hozzá? Ez hol befolyásolja a te életedet?
Tök egyszerű a megoldás rá: te cisnáld másképp. Okos ember más hibájából tanul. Ha te okos vag,y tanulsz ebből és egyszerűen jobban cisnálod, mint ők. De mivel érzelmi harakirit követtél el, így nem érzem azt, hgoy te aztán annyira tanultál volna belőlük...
Igen ám csak az a 2 bizonyos férfi apám meg nagybátyám. Ennek a kettőnek olyan szinten elgurult a gyógyszere nők téren hogy az már félelmetes,szabályosan néha megijedtek ettől. Szabályosan a nők rabszolgái lettem.
Annyit tanultam a dologból, hogy az ilyen dörzsölt nők mindig a normálisakat találják meg akiket úgy hülyítenek ahogy akarnak. Inkább leszek nőtlen életem végéig mintsem hogy én is egy nő házi szolgája legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!