Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat akar vagy túl jól csinálom a "dolgomat"? Ha kevesebbet kapna, talán odafigyelne rám is?
..nem aludhatok még ott nála így mielőtt el kéne indulni, azelőtt is megcsinálom neki:)
és neki nagyon fontos az előjáték, utójáték és nem tudom mennyire hatna ki a szexuális életünkre ha megmondanám neki h kevesebbet fogom neki csálni..
Szerintem inkább beszéld meg, mielőtt ilyen drasztikus lépésre szánod el magad. Mi férfiak nem szeretjük, ha megvonják tőlünk a szexet. :)
Mondd meg neki, hogy próbáljon jobban odafigyelni rád, vagy befenyítheted, hogy ha nem, akkor nem fogod csinálni.
ááh szexmegvonást én sem akarok:)
visz előző barinőjével is azért szakított, mert nem kapott elég orális szexet:S szóval ha most én is bejelenteném h kevesebbet kapna lehet nem lenne jó vége =/ félek is beszélni vele, de muszáj lesz:S
pont ez az h az oda-vissza lenne a normális :D
megpróbálok beszélni vele és remélem javul a helyzet:)
ha nem akkor még felteszek itt pár kérdést vagy belépek egy társkereső oldalra xD
köszi a segítséget:)
Társkereső oldalra? Azt minek? :D
Amúgy nincs mit.
Nem fog szakítani.
De ha mégis, akkor se keseredj el, mert te mindent megtettél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!