Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a szexben látja azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a szexben látja azt hogy javitani kell?

Figyelt kérdés

Miközben hetek mennek el úgy hogy szinte alig beszélgetünk vagy ő befordul a kis világába. Miközben úgy érzem rám marad minden, mert ő elkényelmesedett. Én elvesztettem önmagam mert csak azt néztem neki mi a jó..

Párterápián elmondtuk a problémáinkat de én nem érzek tartós változást, hogy igazi támaszom lehetne.

Tény hogy a szexen is kell javítani de én nem ebben látom hogy ennél kellene kezdeni, ő meg igen. Mert amilyen a kapcsolatunk most, egyáltalán eszembe se jut..

Érzi hogy feszült vagyok szex közbe, hiába mondok bármit mi az ok, neki csak a szex..

dec. 10. 20:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Mert csak ez érdekli semmi értelme folytatni ezt halott ügy...
dec. 10. 20:40
 2/24 A kérdező kommentje:
Tudom fontos a szex és közelebb hoz..de nekem csak azért mert van párom és a gondjaink közepette nem megy.
dec. 10. 20:45
 3/24 anonim ***** válasza:
52%
A szex nem hoz közelebb.
dec. 10. 20:59
 4/24 anonim ***** válasza:
57%

Bótos gyerek, egy utolsó hazug disznó vagy.

Ő semmi másra nem vágyott, csak családra, gyerekre. A kezdet kezdetén beígérted, hogy lesz, meg eljegyzés, meg esküvő. Egy évtizeden át tudtad hülyíteni.

Azóta fordult a kocka. Rájött, hogy átverted. Meg arra is, hogy sose fog neked megfelelni. Most már csak azért van veled, hogy bosszút álljon.

Szerinted ő annyira kívánja veled a szexet? A nagy xart! Csak pontosan tudja, hogy impotens vagy, és nem fog menni. Azt akarja, hogy végre beismerd, hogy sose lesz gyerek, te már nem is tudnál neki csinálni, akkor se, ha akarsz.

Mondjuk nem csodálom, hogy nem mersz ezzel előállni, ennyi év időhúzás után. Azon se csodálkoznék, ha hirtelen felindulásból leszúrna a retekbe.

dec. 10. 21:02
 5/24 A kérdező kommentje:
De olyan értelemben hogy ha megtörténik úgy érzed majd
dec. 10. 21:03
 6/24 anonim ***** válasza:
Mert magad csapod be. Az neked jó?
dec. 10. 21:05
 7/24 A kérdező kommentje:

Nekem az kellene bár ezt tudja is hogy jobban érezzem a kapcsolatunk

jsvulását hogy egy irányba húzunk, jobban kiveszi a részét mindenből, jobban figyel az egészségügyi gondjai miatt magára és betartja az orvos szavait..

dec. 10. 21:05
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert neki ez lenne a legfontosabb. De ez nem így működik, nem azzal fogjátok helyrehozni a kapcsolatot, hogy minél többször lefekszel vele úgy, hogy te igazából nem is akarnád. Így persze, hogy feszült vagy közben. A szex nem hoz közelebb és nem ez fogja megoldani a többi problémát.

Ha őt a többi nem is érdekli, akkor felesleges erőltetni, mert a pártárápiának csak akkor van bármi értelme, ha mindkét fél igyekszik és akarja. Nálatok ez jelenleg nincs meg.

dec. 10. 21:07
 9/24 anonim ***** válasza:
73%

Nincs mit vitatkozni, a szex közelebb hoz. Oxitocint is termel, főleg az orgazmus, amit a kötődés hormonjának is neveznek.

Biológiai tényekkel felesleges vitatkozni.

Ráadásul a párkapcsolat egyik legfontosabb alapja a hűség. Ez pedig azt jelenti, hogy csak egymással szexeltek. De azt is, hogy szexeltek! Különben megteszi mással.

dec. 10. 21:09
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok és úgy érzem lemaradtam az előzményekről, így lehet az előző hozzászólásom se releváns, mert én csak a fenti pár mondatra írtam, nem tudom mi a teljes sztori.
dec. 10. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!