Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tulajdonos akarhat valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tulajdonos akarhat valamit tőlem? 29/F

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben adta ki nekem a lakást elsőre egy hölgy, aki 50 körül van. Aztán csak 1x, 2x volt nálam fenn, de akkor is valami ürüggyel, azután már csak júliusban találkoztunk, akkor egy kicsit jobban elbeszélgettünk, es rám mosolygott szélesen, majd megjegyezt, hogy olyan ritkán találkozunk, amitől zavarba is jöttem, és nem is tudtam rá reagálni. Most a lakásban van egy kis hiba, amit jeleztem is neki, fel is hívott egyből,mondta hogy feljönne és megnézné, és ha úgy látja hív egy szerelőt, de az a kérdés, miért nem egyből szerelővel jön ide?

dec. 9. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert elötte meg akarja nézni a hibát? Elmondta.

Nem tudom, ez így leírva semmi. Aztán te vagy ott a nonverbális dolgokhoz..

dec. 9. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Készülj, lehet, hogy a legközelebbi látogatásakor fütyizni akar majd veled.
dec. 9. 21:59
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

A lakas allapotat johodult a berbeado ellenorizni a szerzodesben megsllapodott gyakorisaggal illetve a berlo jelemleteben. Azaz ne fogja ra,h nelkule jar be es ellop vmit.

Pl. csopog a parkettarsa a radiator. 1 honsp alatt meg talan mem feketedetedik el a parketta,de tobb honap utan igen. A kaucio se eleg urjarakatni es lakkoztatni. Illetve a buztol nem lehetne kiadni.

Volt olyan ,h a szekrenyajtora tette a ruhait,amitol tartosan leszakadt volna az ajto.

Sokkal egyszerubb kevesebb energia megelozni a kart,mint javittstni a koltsegen vagy ujat venni.

Vagy folyik a wc es nincs vizora. A kozos ktg -nel csak ev vegen v kesob szsmoljsj fel a tobbletet,mire a berlo tavozik.

Szereles: a lakastor eny szeri t a beglo fizeti a karnantartast,szerelest. Mivel a legtobb szerelonek kobb pdmze van az uj alkatrexzek berakasabol ,azert azt csinalja . De azt meg a berbeado fizeti. Illetve regi keszuleknel felhaboritsna a berlot,h o fizeti a javitast.

Alkatreszcsereset jatszott tavaly gazszerelo. 3x jott es a vegen nem mukodott a gep csak 1 hetig. Minden alkalommal kiszallas,alkatreszcserek. Osszesen 200 ezer a berbeado koltsegere. Aztan rokon baratja csinalta meg penzert.

A hibat mindig meg kell nezni,mert a szerelo is megjerdezi a telefonban. sokszor csak ki kell nyitni a vizcsapot vagy atallitani a beallitasokat es mukodik a rendszer. Cirkonal kulonosen fontosak a beallitasok. Na meg szeretnek hadznalt alkatreszt hozni,ami igye hamarabb elromlik,elkopik.

Ha ilyen miatt jon a szerelo,kiszsllast fekszsmol es a legtobb alkatreszcseret is csinal,h tobb penzt huzzon le. Meg azzal ujra johet,mert nem szokott nala lenni ujabb kiszallasert.

Villanyszerelo jott es szerelt uj kismegszakitotablat,leejtette a furot . A kovon nem latszott semmi. Nem tudtunk kovetelni penzt. Par nap mulva szettort a lap.

Nem szivesen emgedunk be szerelot,mert tobb kart okoz,mint hasznot a legtobb.

dec. 9. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretné előbb megnézni, mi a gond. Lehet, hogy a férje/barátja/rokana/ismerőse is megtudja javítani. Hihtetlen, hogy mit össze tudtok kombinálni.
dec. 9. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked, akkor próbálkozz be nála. Szerintem nyitva van az ajtó...
dec. 9. 22:40
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is próbálj rá. 50 éves. Max nemet mond, te elnézést kérsz, ennyi.
dec. 9. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:

"az a kérdés, miért nem egyből szerelővel jön ide?"

Mert ha ő is meg tudja javítani, nem dobna ki 80-100 000 Ft-ot az ablakon...

dec. 10. 02:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő is fasz a dolgokhoz, de te lehet mégnagyobb fasz vagy azért megy át először megnézni.
dec. 10. 02:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Minden vén p.sa akar még dugni.Ezért.
dec. 10. 06:22
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Mielőtt jönne, készíts ki egy kis sósat, édeset, főzz neki egy jó kávét. Beszélgessetek és úgyis kiderül, ha nem kormolják otthon rendesen a likát. Viszont ha beválsz neki, lehet hogy rossz néven veszi, amikor majd más csajt viszel fel.
dec. 10. 06:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!