Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tulajdonos akarhat valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tulajdonos akarhat valamit tőlem? 29/F

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben adta ki nekem a lakást elsőre egy hölgy, aki 50 körül van. Aztán csak 1x, 2x volt nálam fenn, de akkor is valami ürüggyel, azután már csak júliusban találkoztunk, akkor egy kicsit jobban elbeszélgettünk, es rám mosolygott szélesen, majd megjegyezt, hogy olyan ritkán találkozunk, amitől zavarba is jöttem, és nem is tudtam rá reagálni. Most a lakásban van egy kis hiba, amit jeleztem is neki, fel is hívott egyből,mondta hogy feljönne és megnézné, és ha úgy látja hív egy szerelőt, de az a kérdés, miért nem egyből szerelővel jön ide?

dec. 9. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még annyit,azért írtam amit írtam,mert átéltem.

52 éves elvált nő volt a tulaj.Nyomult,de elutasítottam,pedig nem volt akkor senkim. Egy hónapon belül azzal jött,hogy a fiának kell a lakás és felmondott.Mondjuk a kauciót visszaadta.

dec. 10. 06:30
 12/13 anonim ***** válasza:

9 és 11 -es voltam.

F

dec. 10. 06:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Mótván. Még mindig nem fog veled dugni.
dec. 10. 06:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!