Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy nálam jóval idősebb pasival, és olyan furán érzem magam, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és megismerkedtem egy 33 éves pasival, ő volt az első akivel lefeküdtem. Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám. Azóta görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de nem is ez a lényeg, hanem lelkileg valahogy üresnek, vagy olyan másnak érzem magam, nem is tudom megfogalmazni, valahogy fura az egész. Normális, hogy igy érzek? Ma találkoznék vele, amit várok is, de közben legszivesebben csak aludnék egy hétig...nincs kedvem semmihez
dec. 9. 14:52
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Ennek nem lesz jó vége. Hihetetlenül sokat képzelsz magadról, magas lóról beszélsz nálad jóval idősebb és tapasztaltabb emberekkel. De hát ha te egyszer puffani akarsz akkor ez van.

Egyébként nyilvánvaló, hogy azért másztál vele ágyba mert igazából félsz csalódni a veled egykorú, vagy hasonló korosztályban lévő fiúkban.

Becsapod saját magad azzal, hogy ők csak szexre utaznak, semmit se érnek és te tudod, hogy mit akarsz, amit csinálsz az teljesen elfogadható.

De a tudatalattid ellened dolgozik hiszen te nem azért érzed magad furcsán mert megtörtént az első együttlét és hozzá kell szokni hanem mert mélyen legbelül szerelemből akartad elveszíteni, vagy legalábbis olyan fiúval akinek fontos vagy.

Csak mivelhogy előítéletekkel vagy tele és beképzelt vagy így saját magaddal toltál ki.

Abban az önbecsapásban vagy jelenleg, hogy a férfinak valamit számítasz és, hogy ő tök jó fej mert beszélget veled, megreggeliztet és odaadó az ágyban. Viszont a valóságban csakis azért csinálja mert látja milyen hiszékeny, ostoba kis liba vagy akit gerincre vághat még be nem nyomja az unalmast. Még az is lehet, hogy van párja akivel nem él együtt, illetve szexpartnere és te a hárem közé tartozol.

Semmit se tudsz róla, nyilván az kevés, hogy ő edző és az lesz lesz a veszted.

Bár lehet, hogy nemcsak szexre tart vissza fog nyalni a fagyi mert ha te ilyen könnyen adtad magad nem fog rád másképp nézni mint könnyűvérű hiába voltál szűz. Egy párkapcsolathoz szükséges az ismerkedés és ti rögtön a lényeget tudtátok le.

A korkülönbség is gondot fog okozni ha netán párkapcsolatban lennétek.

Mindezek ellenére én is úgy gondolom, hogy hamarosan sírni fogsz te sokat. De remélem felfogod, hogy nem az összes fiú csak testiségre megy és nem a szeretőd, konkrétan a szexpartnered fogod hibáztatni ha kioffol mivel te szabad akaratodból hagytad neki, hogy ürítsen beléd.

dec. 12. 10:43
 42/48 anonim ***** válasza:
24%

Az én lányom is 17 éves, de ha megtudnám, hogy egy 33 éves palival van együtt asszem elkapnám a fickót egy "beszélgetésre"

Persze, hogy neked ez most tetszik, mert 17 éves vagy és baromi jó felnőtteset játszani, de rohadtul nem normális, hogy egy 33 éves felnőtt férfi egy 17 évessel van együtt!!! És nem is elsősorban a 16 év korkülönbség miatt. Mert pl ha te lennél 33 és 49 a faszi, abba semmi kivetnivaló. Nyilván ezt most egyáltalán nem érted és fel se fogod és nem is érdekel, de hagyd ezt abba minél előbb!

Nem tudom milyen vérmérsékletűek a szüleid, de nem biztos, hogy jó vége lesz, ha otthon ez kiderül...

dec. 12. 15:20
 43/48 anonim ***** válasza:
64%

Ha az én lányom csinálná és diplomatikusnak hiszem a "rendszerünk" én nagyon csalódnék, hogy bár szabad a lányunk normális keretek között és mégis hazudik, titkolózik. Szerintem soha nem lenne olyan többé a kapcsolatunk. Nem tudnék benne megbízni és valószínű ha elérné a 18 évet mehetne a férfival élni mert én nem iskoláztatnám tovább és nem hagynám, hogy tovább szégyent hozzon a fejünkre. Elvégre bele akart kóstolni a felnőtt életbe. Dolgozzon iskola mellett, vagy munkába álljon be. De ne jöjjön segítség miatt mert nem fog kapni tőlem. Ha átcseszett akkor nem szeret szóval én meg letudom a 18 évet tovább nem kötelező ugye...

dec. 12. 15:52
 44/48 anonim ***** válasza:
21%
43. Nem mintha bennem csalódtak volna a szüleim, de azért örülök, hogy nem ilyen hozzáállásuk volt mint neked. Azta, nem semmi.
dec. 12. 16:14
 45/48 anonim ***** válasza:
26%

Mert azzal sokat érsz el, hogy egy felnőtt férfit állítasz le miért fektette meg a szűz lányod nagyon és megtiltod mindkettőnek, hogy folytassák...

Szarkazmus volt ha nem tűnne fel.

Holott csak annyi, hogy a lányodnak viszketett pont rá. De nem mondta el neked, hogy tetszik neki, nem kért tanácsot hanem megtette többször és hazudott az arcodba, sőt lóg suliból miatta. Na ha neki mindegy akkor nekem is az. Más szülő is szépen kitessékeli a gyerekét ha eléri azt a kort. Mégis mi felháborító van azon, hogy engedem felnőttként érvényesülni? Hiszen azt akarja. Zárjam be a házba, se teló, se laptop, vagy pofozzam fel? Biztos, hogy nem. Menjen útjára amint 18 éves. Ha pedig addig a pasival marad majd a pasi eltartja, vagy keress munkát. Sok boldogságot nekik!

dec. 12. 16:49
 46/48 anonim ***** válasza:
17%
45. Nem lett jobb, sőt rosszabb, lol. Még mindig csak szarkazmus? Továbbra sem tűnik fel :-/
dec. 12. 16:53
 47/48 anonim ***** válasza:
53%
Mindegy, inkább hagyjuk mert te inkább "beszélgetnél", azaz kiabálnál a pasira mint egy putris cigány. Eltiltanád a lányodtól aki akkor is ha földhöz vágnád magad, vagy megvernéd akkor is menne hozzá vissza. Elérné a 18-at és hozzá költözne ugyanúgy tőled messze.
dec. 12. 16:57
 48/48 anonim ***** válasza:
16%
47. Nem tudom miről beszélsz, de biztosan igazad van. 44-es voltam, semmi ilyesmiről nem beszéltem, amit írsz, csak annyit jegyeztem meg, hogy szerencsére nem ilyen szüleim vannak, mint te, akik egy botlás miatt kvázi kitagadnak, mert akkor "nem szeretem őket". Hihetetlen. De látom a reakcióm lepontozásából, hogy nem túl népszerű ez, hát akkor szegény mai magyar gyerekek, ha a többség egyetért veled.
dec. 12. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!