Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy nálam jóval idősebb pasival, és olyan furán érzem magam, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és megismerkedtem egy 33 éves pasival, ő volt az első akivel lefeküdtem. Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám. Azóta görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de nem is ez a lényeg, hanem lelkileg valahogy üresnek, vagy olyan másnak érzem magam, nem is tudom megfogalmazni, valahogy fura az egész. Normális, hogy igy érzek? Ma találkoznék vele, amit várok is, de közben legszivesebben csak aludnék egy hétig...nincs kedvem semmihez
dec. 9. 14:52
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Jó, nem mondok többet.

Majd rájössz később, mire kellesz te valójában egy harmincas férfinek.

A csávó vagy nem tud a korosztályában találni magának nőt valamilyen deffektje miatt (15 évesen én is jártam egy húszas éveiben lévő sráccal, kedves, aranyos volt, de értelmileg megrekedt az én korcsoportomban, ezért nem álltak vele szóba a felnőtt női társai).

Ez a kisebb gond, ha egy felnőtt egy gyerekkel kezd ki, a rosszabbik forgatókönyv, pedig ha csak egy naiv, tapasztalatlan friss húst keres, akivel eljátsza a gyengéd, szerető férfit, aztán pár hónap\év múlva rád un, és lecserél.

Majd kiderül.

További jó pihenést!

dec. 10. 12:09
 32/48 A kérdező kommentje:

Legyen így, de akkor is jól elvagyok vele, és nem értem miért lenne jobb egy korombeli, aki tapasztalatlan, és hetente új barátnője van, ráadásul idióta is?!

Nem most keresem a férjemet, nem akarok senkivel 10-20 évig együtt lenni, fiatal vagyok, nem voltam még senkivel, és akartam egy titkos helyet magamnak, valakit, aki megért, akihez mehetek, akivel jól elvagyok, és egy kicsit belekóstolni a felnőtt létbe! Semmi komoly! Nem akarom, hogy elvegyen feleségül meg ilyenek! Neki is jó ez, meg nekem is!

Egyébként soha nem volt korombeli partnere, a társai mind az ő korosztálya volt, és nem egy olyan alak aki ne találna magának társat, csak tinik körében…

Meg is lepődtem, hogy szóba állt velem, mert egy sportos, menő pasinak számít, fociedző egyébként!

Itt vagyok, elvagyok vele, nem olyan nagy show ez….

Nem fogok kimaradni az iskolából, meg lezülleni, meg szülni, meg ilyenek! Van annyi eszem ,még ha nem is tűnik úgy, de láttam elrettentő példákat a korombelieknél!

Tegnap főzött nekem például, úgy várt, sokat beszélgettünk, röhögtünk, egy csomót mesélt a fociról, meg mindenről!

A korombeliek meg szeva bro, na mivan bro, tesa így úgy amúgy, hagyjuk már….

Ennyi!

Nem kell aggódni, nem bántott, és figyelek mindenre, nem vagyok hülye, tudok mindent!

dec. 10. 12:25
 33/48 anonim ***** válasza:
43%
Az még betegebb ha találna simán a korosztályában, de helyette gyerekeket választ inkább.
dec. 10. 13:00
 34/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerek, 17 vagyok
dec. 10. 13:04
 35/48 anonim ***** válasza:
11%
Én nem szeretem az olyan embereket akik megmondják a tutit a másiknak. A kérdező csak egy kérdést tett fel miért érzi úgy magát ahogy erre fel ide jössz és osztod neki az észt. Miért? Nem mindegy neked hogy kivel mit csinál? Én teljesen megértem abban hogy a mai fiatalokkal beszélgetni sem lehet normálisan. Már akkor sem lehetett mikor én középsuliba jártam mert éppen mikor mi volt a nagymenő dolog egy értelmes pasi sem volt az osztályban. Nem kell ezen csodálkozni ha egy gyerek is a felnőttek társaságát keresi. Egyébként kérdező de 17 évesen még gyerek vagy és igazából ha 18 leszel sem fog számítani semmit csak elmondhatod hogy nagykorú vagy. Egy szó mint száz nem kell itt osztani az észt a kérdezőnek. Saját élete azt csinál amit akar máshogy úgy sem tanul senki.
dec. 10. 16:58
 36/48 anonim ***** válasza:
63%
Lelkiismeretfurdalásnak hívják. Azt jelzi, hogy valami olyat tettél, amit nem kellett volna.
dec. 11. 22:44
 37/48 anonim ***** válasza:
88%

Egy valamit nem értek sehogy se. Oké el akartad veszíteni és bele ugrottál a lecsóba. De ha üresnek érzed magad akkor miért fekszel le vele többször? Írhatod, hogy nem vagy gyerek mert te 17 éves vagy, de fejben az vagy teljes mértékben.

Amúgy ha te nem érzed magad annak az is jól van, de akkor miért írtál ki kérdést, miért emelted ki és miért bizonygatod full idegen embereknek, hogy a pasi nem használ ki? Folytasd tovább. Ha a szüleidnek mindegy mert azt se tudják, hogy te kivel kefélsz, vagy ő rájuk se hallgatsz akkor miért fontos neked a GYK népének a véleménye? Folytasd tovább és ha majd szenvedni fogsz mint a kutya miatta/mellette akkor jusson eszedbe a sok komment amely arról szólt, hogy nem jól csinálod. Te életed, jogod van élni ahogyan szeretnéd, de ha jól arcon csap a valóság, következményei lesznek a viselkedésednek azokért felelni fogsz.

dec. 11. 23:12
 38/48 anonim ***** válasza:
83%

"Ha a szüleidnek mindegy mert azt se tudják, hogy te kivel kefélsz, vagy ő rájuk se hallgatsz"

Gondolom nem élnek a szülei (ami szomorú lenne) vagy magasról tojnak rá....reggel elaludta egy felnőtt férfi ágyában, ezért nem megy iskolába. Engem ilyen esetben kb. a rendőrök ébresztettek volna, mert a szüleim aggódtak volna, hogy este miért nem mentem haza. Nem hogy még én döntsem el, hogy jó akkor suliba sem megyek. Ez vagy valami oltári kamu, vagy elképesztően szomorú történet.

dec. 12. 02:22
 39/48 A kérdező kommentje:

Nem is vágom mi az a kiemelés, valószínűleg véletlenül nyomhattam rá tegnap, de jó pár válasszal ezelőtt írtam már, hogy köszönöm mindenkinek a válaszokat, és téma lezárva!

A szüleim pedig élnek, és foglalkoznak velem, nem az ő hibájuk, mivel azt hazudtam nekik, hogy egy bnőmnél alszok, de majd el fogom nekik mondani!

Köszi a sok oltást, nagy segítség volt! Sziustok!

dec. 12. 06:51
 40/48 anonim ***** válasza:
57%

Milyen nagy oltás amikor te beszélsz tiszteletlenül az emberekkel itt? Azt írtad te HP, hogy te bele akartál kóstolni a felnőtt életbe. Azt se tudod miről dumálsz és egy hazug cafka vagy. Gyáva aki hazudik a szüleinek! Tudod te mit jelent a felnőtt élet? Azt, hogyha elcseszel valamit azért te fogod vállalni a következményeket, de te már kamuztál mert nem vagy képes felnőtt, érett nőként viselkedni. Az, hogy megkóstoltad a faszt és bele is ültél az nem azzal egyenlő, hogy te felnőtt vagy. Annyira naiv és rettentően buta vagy, hogy már kötődsz a faszihoz aki lehet évekig fog használni más nők mellett, lehet rád un és már mehetsz is. Ráadásul mész hozzá házhoz mint egy kurwa. Annyi nincs meg benned, hogy randizz vele. Arról nem beszélve, hogy a fasza miatt iskolába se mentél. Holott nem a faszán kéne pörögni hanem tanulni. Ki tudja milyen könnyen ágyba bújtál vele. Azt se tudod ki fia borja, de azért elhiszed amit összehordott. De itt senkinek se hallgatod meg a tanácsát mert te jobban tudod.

Jaj ismét hazudtál mert magától a kérdés nem lett kiemelve. Te csináltad viszont kamuzol mert te "mindent jobban tudsz". Nyugodtan csináld tovább, hogy lealacsonyítod magad egy lyukra. Majd amikor picsogsz miatta, vagy össze ismerkedsz olyan fiúval akivel szeretnéd az első szexet majd akkor bánni fogod, hogy te ész nélkül szopogattad meg magadba engedted a 33 éves faszi farkát.

dec. 12. 08:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!