Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy nálam jóval idősebb pasival, és olyan furán érzem magam, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és megismerkedtem egy 33 éves pasival, ő volt az első akivel lefeküdtem. Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám. Azóta görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de nem is ez a lényeg, hanem lelkileg valahogy üresnek, vagy olyan másnak érzem magam, nem is tudom megfogalmazni, valahogy fura az egész. Normális, hogy igy érzek? Ma találkoznék vele, amit várok is, de közben legszivesebben csak aludnék egy hétig...nincs kedvem semmihez
dec. 9. 14:52
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
55%

Nekem vagy 2 napig vérzett utána.

Üresnek nem éreztem magam, mert én szerelemből tettem.

Ti párkapcsolatban vagytok?

De volt olyan barátnőm is, aki 19 évesen egy házibuliban egy random valakivel, mert már zavarta, hogy szűz. De nem érezték magukat rosszul emiatt.

A férjem mindig azzal jön, hogy a nők megutálják azt, akivel először lefekszenek, mert az a nőnek általában nem jó élmény. Amúgy mi is szakítottunk utána, nem tudom, lehet, hogy volt hozzá köze.

dec. 9. 14:54
 2/48 A kérdező kommentje:
nem utáltam meg, nagyon várom, hogy találkozzunk, azt nem mondanám, hogy szerelmes vagyok még, de elkezdtem elég erősen érezni már valamit, szóval kialakulóban van, és nem ő vett rá, hogy feküdjek le vele, hanem benne voltam én is, igaz féltem. de amióta ez történt olyan furán érzem magam valahogy.
dec. 9. 14:58
 3/48 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem mit esznek egy kislányon korombeli férfiak, én elsüllyednék szégyenemben.

Miért érzed üresnek magad? Nincs szerelem csak történt egy aktus, nem lenne ezzel semmi baj de nem vagy még felnőve ehhez.

35f

dec. 9. 14:59
 4/48 anonim ***** válasza:
13%
Már megint egy kamu.
dec. 9. 15:02
 5/48 anonim ***** válasza:
59%
Érzed hogy ez nem normális, ugyanis nem normális hogy 17 évesen egy 33 éves használ. Ebből csak te fogsz szarul kijönni a végén.
dec. 9. 15:06
 6/48 A kérdező kommentje:

sokkal kedvesebb velem mint a korombeliek, és jobban is néz ki! ha vele, aki tapasztalt, igy érzem magam, akkor sztem egy korombelivel , még rosszabb lett volna az egész...

nem akartam egy korombelivel bénázni, vele jobban érzem magam, csak most valahogy fura, de lehet egy két alkalom után jobb lesz

dec. 9. 15:16
 7/48 anonim ***** válasza:
54%

Te csak át lettél verve de komoly gond van azzal a harmincas férfival is aki gyerek lányokra bukik, le ne írja senki hogy testileg már milyen nőiesek az lehet néhány esetben de fejben gyerekek.

F

dec. 9. 15:17
 8/48 anonim ***** válasza:
71%
Nem hozzád való és persze nem járás közben veszítetetted el kölcsönös szerelemből azért vagy üres. Ennyi. Az első szex pedig azt okozza, hogy elkezdtél kötődni hozzá főleg, hogy belülről érzed, hogy nem jól döntöttél szóval most kompenzálsz. Jól van az neked ha te olyan könnyen szétrakod pont hozzád idős férfinek aki csak használ mint a kutat.
dec. 9. 15:19
 9/48 anonim ***** válasza:
73%
Kedvesebb mert még egy párszor meg akar fektetni, jó naiv vagy, de hát tanulás az élet...
dec. 9. 15:19
 10/48 A kérdező kommentje:
az elsőt se ő erőltette. amúgy pont azt mondta a mai találkára, hogy csak menjek fel hozzá, filmezünk, bújunk ilyesmi, nem feltétlenül fontos, hogy legyen megint ez az amaz, csak ha majd úgy érzem. ennyi erőből minek pazarolná rám az idejét, találhatna olyat is, aki mindennap szó nélkül....
dec. 9. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!