Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy nálam jóval idősebb pasival, és olyan furán érzem magam, ez mitől lehet?
Én 16 voltam az elsőnél. Ő 6 evvel volt idősebb és nagyon szerettük egymást, 5 hónapja voltunk együtt mikor megtörtént.
Ugyanezt éreztem utána, én nem tudtam jól ellazulni, nagyon fájt, véreztem nagyon.
Azt éreztem, hogy én ezt igazán akarom, mégis miután hazakísért, sírdogáltam egy kicsit a lépcsőházban mielőtt bementem. Ugyanezt az ürességet éreztem és nem értettem, mi a baj velem hisz nagyon szerettem. Véleményem szerint a lányok fejében van egy idealizált álomkép, hogy milyen lesz és ha fáj, nem olyan, azt hiszik, ez ennyi volt, nem is egy nagy durranás a szex. Nyugi, el fog múlni, összeszoktok. Nekem a második még olyan semmilyen volt, de a harmadiknál már jó volt és azóta is. El fog múlni. Lazulj el, ne legyenek nagy elvárások benned magaddal meg az egésszel szemben.
Persze, mert ha előállna azzal hogy minden nap csináljátok, akkor te lelépnél, így meg hosszabb ideig ki tud élvezni. Naiv vagy.
Biztos hogy nem találhatna olyat is aki mindennap szó nélkül, ugyanis a felnőtt nők valószínű szóba se állnak vele, ezért megy gyerekekre.
Mert a 17-20 éves kanos gyerek aztán nem mászna rá mindennap 5x?
Valószínű nem ez a pasas lesz a férje, de első tapasztalatnak, szerelemnek szerintem jobb mint a mai tizenéves felhozatal, tisztelet a kivételnek.
"Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám"
Téged megerőszakoltak. Nem álltál készen az aktusra, ő mégis berakta mégha neked fáj is. Ne haragudj, de téged nagyon csúnyán kihasználnak, bármennyire is kedves. Még szép, hogy üresnek érzed magad, amikor megerőszakolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!