Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy nálam jóval idősebb pasival, és olyan furán érzem magam, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és megismerkedtem egy 33 éves pasival, ő volt az első akivel lefeküdtem. Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám. Azóta görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de nem is ez a lényeg, hanem lelkileg valahogy üresnek, vagy olyan másnak érzem magam, nem is tudom megfogalmazni, valahogy fura az egész. Normális, hogy igy érzek? Ma találkoznék vele, amit várok is, de közben legszivesebben csak aludnék egy hétig...nincs kedvem semmihez
dec. 9. 14:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon minimális az esély arra hogy nektek lesz hosszú közös jövőtök.
dec. 9. 15:42
 12/48 anonim ***** válasza:
86%

Én 16 voltam az elsőnél. Ő 6 evvel volt idősebb és nagyon szerettük egymást, 5 hónapja voltunk együtt mikor megtörtént.

Ugyanezt éreztem utána, én nem tudtam jól ellazulni, nagyon fájt, véreztem nagyon.

Azt éreztem, hogy én ezt igazán akarom, mégis miután hazakísért, sírdogáltam egy kicsit a lépcsőházban mielőtt bementem. Ugyanezt az ürességet éreztem és nem értettem, mi a baj velem hisz nagyon szerettem. Véleményem szerint a lányok fejében van egy idealizált álomkép, hogy milyen lesz és ha fáj, nem olyan, azt hiszik, ez ennyi volt, nem is egy nagy durranás a szex. Nyugi, el fog múlni, összeszoktok. Nekem a második még olyan semmilyen volt, de a harmadiknál már jó volt és azóta is. El fog múlni. Lazulj el, ne legyenek nagy elvárások benned magaddal meg az egésszel szemben.

dec. 9. 15:45
 13/48 anonim ***** válasza:
19%
Álmodozó csak majd felébreszt a pasas.
dec. 9. 15:58
 14/48 anonim ***** válasza:
*Álmodozz
dec. 9. 15:58
 15/48 anonim ***** válasza:
41%

Persze, mert ha előállna azzal hogy minden nap csináljátok, akkor te lelépnél, így meg hosszabb ideig ki tud élvezni. Naiv vagy.

Biztos hogy nem találhatna olyat is aki mindennap szó nélkül, ugyanis a felnőtt nők valószínű szóba se állnak vele, ezért megy gyerekekre.

dec. 9. 16:03
 16/48 anonim ***** válasza:
74%

Mert a 17-20 éves kanos gyerek aztán nem mászna rá mindennap 5x?

Valószínű nem ez a pasas lesz a férje, de első tapasztalatnak, szerelemnek szerintem jobb mint a mai tizenéves felhozatal, tisztelet a kivételnek.

dec. 9. 16:18
 17/48 anonim ***** válasza:
48%
#16 Mert ha 40+ éves lenne akkor is ezt írtad olna? Nem normális, hogy 33 évessel csinálta anélkül, hogy ismerné. 23 evéssel is gond lenne ha nem ismerné. Nem kell szerelemből ha valakinek nem fontos, de idegennel miért kell lefeküdni szüzen? Tessék üresnek érzi magát pont emiatt.
dec. 9. 16:22
 18/48 anonim ***** válasza:
5%

"Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám"

Téged megerőszakoltak. Nem álltál készen az aktusra, ő mégis berakta mégha neked fáj is. Ne haragudj, de téged nagyon csúnyán kihasználnak, bármennyire is kedves. Még szép, hogy üresnek érzed magad, amikor megerőszakolnak.

dec. 9. 16:27
 19/48 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy erőszakolták meg, ne ültessetek már bele ilyeneket. Barátnőim felének borzasztó volt az első ahogy nekem is, van akinek ilyen, most akkor ennyi erővel haljon meg szüzen, mert az első mindenképp fájni fog és akkor az erőszak? Azért húz fel ez a téma, mert egyik barátnőmnek abszolút nem fájt, semmi vér, pedig nem is voltak együtt a sráccal, csak összejártak és nem akarta elhinni, hogy nekem ennyire rossz volt és biztos hozzáköltök. Mindenki máshogy működik.
dec. 9. 16:35
 20/48 anonim ***** válasza:
45%
#18 olyan hülyeséget írsz.. Nem erőszakolták meg. A pasi nem tehet róla, hogy 17 évesen nőnek érzi magát a kérdező és lelki felkészülés nélkül alá feküdt.
dec. 9. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!