Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy nálam jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy nálam jóval idősebb pasival, és olyan furán érzem magam, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és megismerkedtem egy 33 éves pasival, ő volt az első akivel lefeküdtem. Nagyon fájt, pedig igazán gyengéd volt hozzám. Azóta görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de nem is ez a lényeg, hanem lelkileg valahogy üresnek, vagy olyan másnak érzem magam, nem is tudom megfogalmazni, valahogy fura az egész. Normális, hogy igy érzek? Ma találkoznék vele, amit várok is, de közben legszivesebben csak aludnék egy hétig...nincs kedvem semmihez
dec. 9. 14:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
16%
33 éves felnőtt férfi nem tehet róla? Ne hülyéskedj, alapból nem lett volna szabad egy tinivel összefeküdni, pláne ha ilyen rossz emberismerő. El tudom képzelni mennyire figyel rá, hogy kellemes élmény legyen, amikor 33 évesen középiskolákat látogat.
dec. 9. 16:47
 22/48 anonim ***** válasza:
47%

A kérdezőnek vannak szülei akiknek fel kellett volna világosítani a lányukat. De lehet megtették csak a kérdező felnőttnek érzi magát. Amúgy a törvény nem tiltja, nem 12 évessel szexelt a férfi. És ha felnőttnek hiszi magát a kérdező akkor majd megtapasztalja milyen az amikor jó lesz további ürítésre...

dec. 9. 16:50
 23/48 anonim ***** válasza:
23%
10# szerinted ha találna jobbat veled lenne? no offenseegy 30éves nem véletlen van nála joval fiatalabbal, tudom mert én is voltam majdnem ilyen szituban
dec. 9. 17:24
 24/48 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem erőszakolt meg! Ez milyen hülyeség! És nem most ismertem meg, mielőtt lefeküdtem vele, hanem ismerem egy ideje!

Amikor lefeküdtem vele fájt rohadtul, de ettől óvatosabb nem tudott volna lenni, kb percenként megállt, és mindent megtett, hogy jobb legyen! Nem az volt, hogy lefogott aztán adj neki! Még mondta is, hogy ha akarom megpróbálhatjuk máskor, mert nem akar fájdalmat okozni, de úgy voltam vele, hogy inkább essünk túl rajta, minthogy előről kezdeni megint! És a vége felé már egész jó volt amúgy! Fájt és furán érzem magam, de nem ő miatta, hanem maga az első alkalom miatt ,mint olyan!

Majd ma kiderül hogyan tovább, lehet jobb lesz…

Még ilyen duma, hogy megerőszakolt, agyam eldobom….

dec. 9. 17:25
 25/48 anonim ***** válasza:
11%

Nem leszek népszerű...

Kérdező szerintem mivel nem a pasival volt bajod ismételjetek párat, mert ez a trauma kár lenne, hogy eluralkodjon rajtad.

Ja és szerintem nyalasd ki magad behatolás előtt :D

dec. 10. 05:42
 26/48 A kérdező kommentje:

25-ös, volt az is, legutóbb és most is, az jó is volt!

Most már jobb volt az egész, de még kicsit fájt, de nem annyira mint elsőre!

Elaludtam, úgyhogy nem megyek ma suliba, elment dolgozni nemrég, itt maradok nála és alszok sztem egész nap, köszi a válaszokat mindenkinek👍🏼

dec. 10. 07:46
 27/48 anonim ***** válasza:
83%
Azért a fickónak is gratulálok, hogy elindul munkába, téged meg nem rugdos be az iskolába, ahol a helyed lenne.
dec. 10. 08:36
 28/48 A kérdező kommentje:

Te soha nem lógtál egy napot se a suliból gondolom…

Nem olyan nagy dolog, amúgy is elkéstem volna, meg különben se vagyok jól…

dec. 10. 11:38
 29/48 anonim ***** válasza:
40%

Jól gondolod, ha nem volt muszáj (pl. tényleges betegség, vagy hóvihar miatt szünetelő buszközlekedés), nem hagytam ki napot a suliból.

Ennyi idősen a tanulás, érettségi legyen inkább a fontosabb, ne iskola helyett szexelni járni felnőtt férfiakhoz.

Nem vagy jól, elhiszem, de a kidörzsölt nuni nem olyan indok, ami miatt igazolatlant kéne kapni.

Most még egy napot lógsz el, a téli szünetet gondolom a palinál töltöd, tavasztól meg alig fogsz bejárni, mert p0cs0n ülni kényelmesebb, mint a padban.

dec. 10. 11:48
 30/48 A kérdező kommentje:

Beszédstílusodból ítélve nem igazán kell adnom a véleményedre, most beigazolódott. Már a jövő évemet is tudod, hogy mit fogok csinálni, ezek szerint jós is vagy!

De igen be fogok járni, és amúgy egyáltalán nem volt kényelmes p0cs0n ülni, pont erről szól a kérdésem….

Kidörzsölve se vagyok, hanem a hasam fáj doktornő/doktorúr…

Jó öreg lehetsz, ha a te idődben még hóvihar volt, úgyhogy nem is magyarázok neked semmit, úgyse értenéd…

Éljen a szovjet felfogás😂

Te is keress magadnak egy partnert inkább, ne irigykedj annyit

dec. 10. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!