Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik vki gyerekesen ha elutasítást kap?
40 éves emberekről beszélünk.
Én tudomásul veszem ha valakinek nem kellek.
Egyik férfi barátom annyira megsértődött, hogy nem is válaszol vagy csak alig.
Szerintem ez nagyon gáz és szomorú.
Van, akinek rosszabbul esik a visszautasítás, és van, aki könnyen veszi.
Nyilván a zaklatást, mocskolódást, durvaságot ez nem legitimálja, de most az, hogy nem akar veled beszélgetni... Nehogymár ezt számon kérd rajta.
Valószínűleg rossz passzban van, kellemetlenül érzi magát, ciki a helyzet, sérült az egója stb. Tök érthető.
Lehet, hogy később rendeződik a viszony, de jobb lenne, ha most egyszerűen békén hagynád.
Mondhatnám úgy is, hogy tartsd tiszteletben a döntését, ahogy ő is tiszteletben tartja a tiedet.
"Én tudomásul veszem ha valakinek nem kellek."
Versus:
"Egyik férfi barátom annyira megsértődött, hogy nem is válaszol vagy csak alig."
Ne légy nevetséges amikor nem hagyod békén bár elutasítottad. Minél inkább akarsz vele trécselni annál inkább fölösleges reményt táplálsz benne. Ne írj neki, tiltsd le és ha zavarna akkor fenyegesd meg feljelentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!