Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, volt olyan, hogy elutasítottatok egy férfit és később megbántátok?
Igazából elég sok mese meg népdal is szól erről, hogy a fiatal lány elutasítja egymás után a kérőket és végül rájön, hogy aki később marad, az rosszabb, mint akik előzőleg voltak.
Most viccet félretéve, van olyan, hogy nem tetszik akkor pillanatnyilag a férfi és lepattintják, később meg meggondolják, hogy hát bizony nem is lett volna olyan rossz? Mert lehet egy hűséges férj, apa lesz belőle, aki áldozatkészen él a családjáért, ami azért nem alábecsülendő szempont. Vagy minden a kémia és az elsődleges benyomás, ha nincs, akkor vége a dalnak?

Igazából kicsit értelmetlen a kérdés abból a szempontból, hogy akit elutasítok mondjuk, azzal ugye ált. utána megszakadt a kapcsolat és nem tudom, milyen ember lett belőle később, vagy "mi lett volna ha", milyen lett volna vele egy kapcsolat.
Én még a korábbi nagy szerelmeimre se nagyon szoktam gondolni, nemhogy azokra, akik nem is tetszettek annó. Ami a múlt az múlt, ilyen szempontból nem szoktam ezzel foglalkozni.

Nem, inkább az ellenkezőjét bántam meg, hogy volt akit nem utasítottam vissza.
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!