Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, volt olyan, hogy elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, volt olyan, hogy elutasítottatok egy férfit és később megbántátok?

Figyelt kérdés

Igazából elég sok mese meg népdal is szól erről, hogy a fiatal lány elutasítja egymás után a kérőket és végül rájön, hogy aki később marad, az rosszabb, mint akik előzőleg voltak.

Most viccet félretéve, van olyan, hogy nem tetszik akkor pillanatnyilag a férfi és lepattintják, később meg meggondolják, hogy hát bizony nem is lett volna olyan rossz? Mert lehet egy hűséges férj, apa lesz belőle, aki áldozatkészen él a családjáért, ami azért nem alábecsülendő szempont. Vagy minden a kémia és az elsődleges benyomás, ha nincs, akkor vége a dalnak?

nov. 9. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Soha nem hoztam e téren rossz v. hibás döntést, megvolt mindig az oka.
nov. 9. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Okkal történik az elutasítás. És sokszor azért, mert nincs vonzalom.
nov. 9. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából kicsit értelmetlen a kérdés abból a szempontból, hogy akit elutasítok mondjuk, azzal ugye ált. utána megszakadt a kapcsolat és nem tudom, milyen ember lett belőle később, vagy "mi lett volna ha", milyen lett volna vele egy kapcsolat.

Én még a korábbi nagy szerelmeimre se nagyon szoktam gondolni, nemhogy azokra, akik nem is tetszettek annó. Ami a múlt az múlt, ilyen szempontból nem szoktam ezzel foglalkozni.

nov. 9. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, inkább az ellenkezőjét bántam meg, hogy volt akit nem utasítottam vissza.

N

nov. 9. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nem, egyértelműen okkal tettem...
nov. 9. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!