Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ahogy telik az idő egyre kevésbé szeretnék családot?
Figyelt kérdés
Szerettem volna régebben gyereket meg feleséget. Olyan természetesnek gondoltam ezt.
Most 27 évesen egyre kevésbé vágyom ezekre. Igaz nem is találok párt sajnos. De ha lenne akkor is úgy gondolnám hogy egy gyerek túl nagy elkötelezettség. Meg a mai világban nem tartósak a kapcsolatok és senkinek nem jó, főleg egy gyereknek ha külön vannak a szülők.
Kicsit rossz mert tiniként nem így képzeltem az életemet és érdekes hogy ennyi idős koromra így megváltozott a véleményem.
Mások is vannak így?
dec. 7. 20:09
31/35 tejjelkifili válasza:
#30 keresd a kifogásokat tovább és sértegesd a többieket megsértődve a világra. én teszem a dolgom.
32/35 anonim válasza:
Tedd a dolgod de ne szólj bele ha valaki nem akar gyereket, egyéni döntése mindenkinek. Csinálj helyette 20-at, lehetőség adott.
33/35 tejjelkifili válasza:
#32 csak helyetted is viszem a terhet, míg te siránkozol. Te aki mindig csak lány maradsz és soha nem válsz asszonnyá, felnőtté, aki vállára veszi a világ súlyát és nem csak vádaskodik, hogy neki még több járna és akkor talán csinálna is valamit.
34/35 anonim válasza:
Prala, én soha nem válok asszonnyá mert faxom van, valamint már öreg is vagyok, szóval nekem ne gyere a süket dumával. Fogadd el mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Szevasz
35/35 anonim válasza:
na tejesköcsög akkor csak kibújt a szög a zsákból "csak helyetted is viszem a terhet" aha szóval ha neked sz@r és besz#ptad a gyerekvállalással más nő is járjon így. Hát tudod mikor... azt várhatod. Te választottad most már viseld el, de mást ne akarj belerángatni olyan koholt baromságok mentén, hogy kihal a magyar, holott igazság szerint a saját gyerekes életeddel nem vagy elégedett. Mind ezt csináljátok. Jó bornak nem kell cégér tudod, ha tényleg annyira király lenne reklámoznod sem kéne, meg nem kéne zsarolni, megfélemlíteni stb. Magadnak is ezt próbálod bemagyarázni, sz@r minden, de legalább tettél a hazáért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!