Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ahogy telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ahogy telik az idő egyre kevésbé szeretnék családot?

Figyelt kérdés

Szerettem volna régebben gyereket meg feleséget. Olyan természetesnek gondoltam ezt.

Most 27 évesen egyre kevésbé vágyom ezekre. Igaz nem is találok párt sajnos. De ha lenne akkor is úgy gondolnám hogy egy gyerek túl nagy elkötelezettség. Meg a mai világban nem tartósak a kapcsolatok és senkinek nem jó, főleg egy gyereknek ha külön vannak a szülők.

Kicsit rossz mert tiniként nem így képzeltem az életemet és érdekes hogy ennyi idős koromra így megváltozott a véleményem.

Mások is vannak így?

dec. 7. 20:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
73%
Én 55 évesen is így gondolom.
dec. 8. 13:57
 22/35 anonim ***** válasza:
49%

#13 #18 ugyanígy érzek én is 36 éves nőként.

#20 ezt a baromságot te jó ég :D gondolom neked is ezt mondták anno ezért engedtél végül félelemből. Annyi de annyi ponton tudnék belekötni ebbe a majd később megbánod dologba.

Egyrészt miért pont 50? nos aki gyereket vállal, az pont, hogy olyan 50 éves kora körül szabadul fel, mert a gyerekek már nagyok itt azért már legalább 18, 20 éves körüli fiatal felnőttekről beszélünk. Ez a korosztály kezd el újra önállóan élni, felszabadulni a gyereknevelés alól. Miről beszélsz? Csak tudod míg a gyerektelennek több ideje kapacitása jutott más kapcsolatait ápolni, egy 50-es ilyenkor simán érezheti magát egyedül, mert addig csak a gyereki körül forgott az élete.

Másrészt....érdekes 50 évig tök jól elvolt valaki a Földön, de hirtelen majd így nem tud mit kezdeni magával...aha tök logikus. 50 év alatt gondolod hogy az embernek nem alakult ki a saját élete, hobbikkal, társasággal, és igen még nagyonis aktívan a munkával. Ha addig meg tudta találni azt hogy mivel töltse az életét, akkor szerintem 50 év után is meg fogja.

3, Általában azoknál a dolgoknál szoktuk sajnálni, ha nem jön össze, amit valóban akartunk életeben. Most én is hozzád vághatnám, hogy hát majd 50 évesen megbánod, hogy nem lettél zongoraművész...te meg csak néznél jogosan, hogy micsoda...soha nem is érdekelt, nem is volt cél. Ugyanez van nálunk is, ha nem akartuk soha, nem vágytunk rá soha, majd azt hiszed hogy mondd ez nekünk majd valamit 50 évesen?

És végül...ha meg is bánjuk...képzeld az élet ilyen. Véges az időnk, folyton döntenünk kell a lehetőségek közül, nem élhetünk 2 életet. Valószínűleg mindenképp bánunk majd meg dolgokat, mert előre élünk, de csak a végén értünk meg összefüggéseket. Ezeket fel kell dolgozni, mert törvényszerűen vele járnak az emberi élettel. És képzeld, fel is lehet dolgozni. Akkor is inkább ezt az opciót válassza valaki, ha ez benne van a pakliban, mert úgy, hogy a jelenben nem akarom, biztosan nem fogom rákényszeríteni magam, ráadásul milyen élet lenne az nekem, milyen a gyereknek, hogy konkrétan tudom, hogy nem akarom ezt az életet élni. De szerinted majd azért mégis döntsek így, mert lehet hogy megbánom később. Akkora baromság ez az érv, amit tényleg csak egy korlátolt proli tud hozzádvágni, aki fél mindentől, tényleg a társadalmi elvárások alapján éli az életét, mint egy robot. Az emberi lélek összetett, különböző vágyakkal, és pont, hogy egy érettebb lélek tud sokkal jobban meg könnyebben feldolgozni, elengedni.

Mellesleg látom férfi vagy, akkor aztán meg tényleg kussolj. A legtöbbőtök tényleg csak a f@szát teszi bele a dologba, csak a terhesség, a szülés, a tested megváltozása, a karriered elvesztése, meg a 20 évnyi intenzív gyereknevelés marad ki az életedből.

dec. 8. 15:29
 23/35 tejjelkifili ***** válasza:
38%

#22 nem tudom minek panaszkodsz, így is úgy is meghalunk, akkor legalább annyit megtehetnénk, hogy a világot nem rosszabb állapotban hagyjuk itt és annyi elég embert létrehozunk, hogy megmaradjon a létezése annak akik vagyunk.

De titeket csak annyi érdekel, hogy mi megy a TV-ben és a kényelem, hogy nehogy elfáradjatok valamiben.

dec. 8. 17:14
 24/35 anonim ***** válasza:
23, sajnos tényleg nagyon buta vagy, de ezen már nem is csodálkozom egy bizonyos IQ szint alatt jön ez a kihal a magyar, szüljél már stb. Egyrészt én nem nézek tv-t szerintem manapság max csak a nyuggerek néznek, szóval ennyit erről. Másik...igen bmeg hozzunk létre újabb és újabb embereket, amikor pont azért haldoklik a bolygó, mert túl sok az ember...istenem az a logika. Másrészt, ha már pusztul a Föld tényleg még okosabb döntés még és több embert kitenni a szenvedésnek, csakhogy több magyar szenvedjen :D Te sem vagy normális...
dec. 8. 18:22
 25/35 tejjelkifili ***** válasza:

#24 látod már személyeskedsz, ami nem egy magas jellem ismérve. Mindegy, hogy nem tévének hívod, de fogyasztod az agyatlan tartalmakat, attól, hogy a monitoron nézed nem lesz más. És igaz amit írtam, hogy a kényelem a fontos nem magasabb értékek.

Ez ahogy a szenvedésről írsz is ezt mutatja, mert ha nincs meg egy kényelmi szint, akkor a te szemedben az élet szenvedés. Gyenge lény vagy.

dec. 8. 18:34
 26/35 anonim ***** válasza:
idióta, konkrétan nem lesz ivóvíz :D de hát ha neked ez nem alapvető egy normális élethez, akkor nem is tudom miről beszélünk. Mindenesetre sosem értettem ezt a rohadt nagy ellentmondást nálatok. Ha szerinted mi olyan semmirekellők vagyunk, akkor miért is kívánod, hogy mi szaporodjunk? Elvileg olyan nagyra vagy a magyar népért, mégis ha a honfitársad épp egy belpesti libsi, akkor emberszámba sem veszed, de azért hatványozza magát:D legalább gondolkodj már el, hogy miket írsz :D
dec. 8. 18:48
 27/35 tejjelkifili ***** válasza:

#26 teljesen szét van esve a logikád. összevissza dobsz be dolgokat. ez nem leves, hogy belekúrod ami épp a hűtőben van és jó lesz az.

Az, hogy felelősséget vállalni abban, hogy fenntartani a a kultúránkat, nem kellene, hogy összefüggjön azzal, hogy mi van világ szinten. Nem a saját önfeláldozásunkkal fogja megmenteni a földet. Ha valami megmenti azaz, hogy legyenek értelmes cselekvő emberek, akik változtatnak a dolgok irányán. De még egyszer nem vonnám össze a két kérdést. Csökkenő népesség van, nem hiszem, hogy az a fő probléma a földön, hogy nem csökken még gyorsabban az emberek száma a kárpátmedencében.

Az, hogy te ilyen világ kérdéseket okolsz a saját szerencsétlen döntéseidért elég fals. Ébredj fel.

Ez a libsi vagy nem, ez egyáltalán nem kapcsolódik ide. Te keresel ellenségeket.

És nem eleve eldöntött, hogy ki a semmirekellő. Pont úgy dől el, hogy cselekszik e a végén vagy sem.

dec. 8. 20:01
 28/35 anonim ***** válasza:

akkor szüljél te bmeg kedvedre és húzzál már el végre a francba az oldalról, tejjel köcsög. Majd a sok autista, SNIS menti majd a világot, jah igen látjuk hogy milyen szuperek az utódok:/ meg milyen értelmes értelmes szüleik vannak. Felelősség...ugyanmár. Az a felelősség, ha a mai világba nem szaporodsz, főleg nem pénzért.

És egyébként de... jelenleg az a legégetőbb globális probléma, hogy rohamosan nő a népesség. Tudom, az M1-en ezt valószínű nem mondják be, de attól még így van sajnos. Ide a Kárpát medencébe meg épeszű ember amúgy sem fial, mert látja a gazdasági, egészségügyi oktatási helyzetet, amiért orbánod a felelős.

dec. 8. 20:25
 29/35 tejjelkifili ***** válasza:

#28 haha. látom érzékenyen érint a kérdés. az egész lényed egy nagy kifogás keresés. a világválság, a nemzetközi helyzet fokozódik, jaj nem szülhetek mert az fáj, és különben is orbán viktor. és hibáztatod azokat, akik mernek kockázatot vállalni a jövőért, hogy nem jó szülők, de te csak a pálya széléről kiabálsz. Soha nem volt ennyire magas a GDP, mint jelenleg, de te rinyálsz, hogy jaj de szegény vagy nem szülhetsz. Nem is értem az ősanyáid, hogy csinálták. lekevernének egyet tuti neked, ha látnák mit művelsz.

ezt itt hagyom:

https://www.youtube.com/watch?v=E4FkGtEXw1U

Ja és te a nagy liberális üldöznél el engem innen... logikád semmi, mert a logika is egy fajta tartás.

dec. 8. 21:15
 30/35 anonim ***** válasza:

"Soha nem volt ennyire magas a GDP" ok, ezzel tényleg bebizonyosodott, hogy milyen magas az IQ-d

akkor ha ennyire király az élet, meg ennyire tök jó szülni, miért nem fialod tele a világot? remélem nem állsz meg kettőnél, vagy háromnál...tudod a méhed járjon ne a szád ;) szüld tele a kárpát medencét hajrá! helyettünk is! turul lelkű tejesköcsög

dec. 8. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!