Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ahogy telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ahogy telik az idő egyre kevésbé szeretnék családot?

Figyelt kérdés

Szerettem volna régebben gyereket meg feleséget. Olyan természetesnek gondoltam ezt.

Most 27 évesen egyre kevésbé vágyom ezekre. Igaz nem is találok párt sajnos. De ha lenne akkor is úgy gondolnám hogy egy gyerek túl nagy elkötelezettség. Meg a mai világban nem tartósak a kapcsolatok és senkinek nem jó, főleg egy gyereknek ha külön vannak a szülők.

Kicsit rossz mert tiniként nem így képzeltem az életemet és érdekes hogy ennyi idős koromra így megváltozott a véleményem.

Mások is vannak így?

dec. 7. 20:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%
10, te hányat szültél ma, hogy megmentsd e dicső nemzetet?
dec. 7. 21:25
 12/35 anonim ***** válasza:
71%
saját életemmel foglalkozom, javaslom, hogy te is ezt tedd. Az ideológiák mentén fölösleges élni, időpazarlás. A Föld nevű bolygónak pedig mind emberek vagyunk, tök mindegy, hogy olasz, vagy japán, vagy éppen magyar. Ha már ennyire nagyban gondolkozol és ennyire izgat a kihalás, akkor a szaporodás témája helyett inkább a környezetvédelmen járjon az eszed, azzal talán segíthetnél valamit. De igazából már azzal is el vagyunk késve, hiszen megállítani nem tudjuk, csak késleltetni. Az ivóvíz miatti népvándorlás pedig elég reális lesz, szóval nem tök mindegy neked, hogy hány szerencsétlen magyar fog majd szenvedni a klímakatasztrófa következménye miatt isten tudja, hogy a világ épp melyik pontján, pár évtized múlva?
dec. 7. 21:26
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

Én már évek óta így vagyok ezzel (29N). Nagyon - nagyon maximum akkor tudnám elképzelni, ha úgy élhetnék, mint a sztárok, hogy ott van mindig a dada, takarítónő, szakács, edző, stb.

De így, hogy látom, hogy "átlag" nőként mivel jár az egész, hát köszi, de nem... Nekem fontosabb, hogy jól nézzek ki, legyen időm magamra, és a hobbijaimra.

dec. 7. 22:34
 14/35 tejjelkifili ***** válasza:
21%
#12 ez is csak a rothadás jele, hogy neked mindegy, hogy magyar vagy nem. Nem is észleled a saját egyediségedet, saját kultúrádat, identitásodat, annyira vak vagy.
dec. 8. 01:37
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
14-es te biztos pasi vagy és a gyerekvállalásnál csak a punciba ürítésig vennéd ki a részed.
dec. 8. 05:34
 16/35 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy sok rossz kapcsolatot, házasságot láttál a környezetedben, és attól tartasz, hogy idővel egyedülálló szülő lennél?
dec. 8. 06:49
 17/35 anonim ***** válasza:

"Nekem fontosabb, hogy jól nézzek ki, legyen időm magamra, és a hobbijaimra."

Milyen hobbijaid vannak?

dec. 8. 10:17
 18/35 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanezt érzem én is, mintha én írtam volna ki kérdést. Nekem erre azt mondták, hogy azért érzek így, mert nem találtam meg az igazit, akivel szívesen élnék együtt és gyereket is szeretnék tőle.

Legbelül viszont az önzőség mondatja ezt velem szerintem, csak ezt senkinek sem mondom el. Valójában nekem a saját kényelmem a fontos. Ha belegondolok abba, hogy mennyi pénzbe kerül, mennyi bajjal jár egy ház/lakás manapság, vagy egy gyerek mennyi felelősséggel jár, (kötetlen és szabad már többé soha nem lennék) akkor rájövök, hogy nekem ez nem is hiányzik. A pénzemet így arra költöm amire szeretném, időm arra és akkor van amikor szeretném. Persze aki családcentrikus és vágyik rá, annak ez nem mond semmit és még ki is nevet. Attól függ, hogy ki milyen típus, kinek mik a prioritások.

27/F

dec. 8. 10:41
 19/35 anonim ***** válasza:
36%
Átmosta az agyad a média, a sok negatív hír, a légy önmagad és csak te számítasz mantrák.
dec. 8. 11:04
 20/35 anonim ***** válasza:
65%

50 éves korod körül majd átgondolod...

49/F

dec. 8. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!