Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ahogy telik az idő egyre kevésbé szeretnék családot?
Szerettem volna régebben gyereket meg feleséget. Olyan természetesnek gondoltam ezt.
Most 27 évesen egyre kevésbé vágyom ezekre. Igaz nem is találok párt sajnos. De ha lenne akkor is úgy gondolnám hogy egy gyerek túl nagy elkötelezettség. Meg a mai világban nem tartósak a kapcsolatok és senkinek nem jó, főleg egy gyereknek ha külön vannak a szülők.
Kicsit rossz mert tiniként nem így képzeltem az életemet és érdekes hogy ennyi idős koromra így megváltozott a véleményem.
Mások is vannak így?
Én már évek óta így vagyok ezzel (29N). Nagyon - nagyon maximum akkor tudnám elképzelni, ha úgy élhetnék, mint a sztárok, hogy ott van mindig a dada, takarítónő, szakács, edző, stb.
De így, hogy látom, hogy "átlag" nőként mivel jár az egész, hát köszi, de nem... Nekem fontosabb, hogy jól nézzek ki, legyen időm magamra, és a hobbijaimra.
"Nekem fontosabb, hogy jól nézzek ki, legyen időm magamra, és a hobbijaimra."
Milyen hobbijaid vannak?
Ugyanezt érzem én is, mintha én írtam volna ki kérdést. Nekem erre azt mondták, hogy azért érzek így, mert nem találtam meg az igazit, akivel szívesen élnék együtt és gyereket is szeretnék tőle.
Legbelül viszont az önzőség mondatja ezt velem szerintem, csak ezt senkinek sem mondom el. Valójában nekem a saját kényelmem a fontos. Ha belegondolok abba, hogy mennyi pénzbe kerül, mennyi bajjal jár egy ház/lakás manapság, vagy egy gyerek mennyi felelősséggel jár, (kötetlen és szabad már többé soha nem lennék) akkor rájövök, hogy nekem ez nem is hiányzik. A pénzemet így arra költöm amire szeretném, időm arra és akkor van amikor szeretném. Persze aki családcentrikus és vágyik rá, annak ez nem mond semmit és még ki is nevet. Attól függ, hogy ki milyen típus, kinek mik a prioritások.
27/F
50 éves korod körül majd átgondolod...
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!