Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ahogy telik az idő egyre kevésbé szeretnék családot?
Szerettem volna régebben gyereket meg feleséget. Olyan természetesnek gondoltam ezt.
Most 27 évesen egyre kevésbé vágyom ezekre. Igaz nem is találok párt sajnos. De ha lenne akkor is úgy gondolnám hogy egy gyerek túl nagy elkötelezettség. Meg a mai világban nem tartósak a kapcsolatok és senkinek nem jó, főleg egy gyereknek ha külön vannak a szülők.
Kicsit rossz mert tiniként nem így képzeltem az életemet és érdekes hogy ennyi idős koromra így megváltozott a véleményem.
Mások is vannak így?
Én mindig úgy terveztem, hogy 28 éves korom körül lesz az első gyerek és kb 2 éven belül a második, hogy ne legyek öreg anyuka. Most lassan 29 évesen úgy érzem nem állnék rá készen. Mondjuk egy ideje kapcsolatom sincs. És maximum egy gyereket szeretnék majd, 35 éves koromig bezáróan. Ha sikerül.
Az ember változik és az aktuális helyzetéhez alakítja a terveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!