Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ahogy telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ahogy telik az idő egyre kevésbé szeretnék családot?

Figyelt kérdés

Szerettem volna régebben gyereket meg feleséget. Olyan természetesnek gondoltam ezt.

Most 27 évesen egyre kevésbé vágyom ezekre. Igaz nem is találok párt sajnos. De ha lenne akkor is úgy gondolnám hogy egy gyerek túl nagy elkötelezettség. Meg a mai világban nem tartósak a kapcsolatok és senkinek nem jó, főleg egy gyereknek ha külön vannak a szülők.

Kicsit rossz mert tiniként nem így képzeltem az életemet és érdekes hogy ennyi idős koromra így megváltozott a véleményem.

Mások is vannak így?

dec. 7. 20:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanígy vagyok.
dec. 7. 20:18
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig úgy terveztem, hogy 28 éves korom körül lesz az első gyerek és kb 2 éven belül a második, hogy ne legyek öreg anyuka. Most lassan 29 évesen úgy érzem nem állnék rá készen. Mondjuk egy ideje kapcsolatom sincs. És maximum egy gyereket szeretnék majd, 35 éves koromig bezáróan. Ha sikerül.

Az ember változik és az aktuális helyzetéhez alakítja a terveit.

dec. 7. 20:20
 3/35 anonim ***** válasza:
85%
30+ kezdődött nálam is, 40+ meg már értelmetlen lenne.
dec. 7. 20:20
 4/35 anonim ***** válasza:
73%
38 éves nő vagyok és soha nem vágytam családra, gyerekekre. Volt egy 10 éves kapcsolatom, ami pár hónapja ért véget. El sem bírom képzelni, hogy milyen szar helyzetben lennék, ha gyerekekkel maradtam volna egyedül. Nem hiszem, hogy lesz még valaha párkapcsolatom, de nem is hiányzik az életemből semmi.
dec. 7. 20:21
 5/35 anonim ***** válasza:
31%
Volt így 1-2 ismerősöm, aztán mikor mégis jött a nagy szerelem, követte a házasság, majd a gyermekáldás.
dec. 7. 20:27
 6/35 anonim ***** válasza:
Gondolom nem 45+ voltak
dec. 7. 20:34
 7/35 anonim ***** válasza:
89%
Én 37 vagyok és már fiatalként is úgy éreztem, hogy nem szeretnék gyereket. Jó döntés volt.
dec. 7. 20:47
 8/35 tejjelkifili ***** válasza:
11%
Na ezért hal ki a magyar.
dec. 7. 20:50
 9/35 anonim ***** válasza:
76%
haljon csak, kit érdekel...
dec. 7. 21:11
 10/35 tejjelkifili ***** válasza:
18%
#9 amikor egy népet már az sem érdekel, ha kihal a hanyatlás erős jele.
dec. 7. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!