Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egy másik nő miatt hagyja el a feleségét?

Figyelt kérdés
dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
57%
Akkor meg hogy hagyhatott el a férfi bárkit érted? És ha nem is kommunikáltatok, miért érdekel? Vagy elég az, hogy jóképű a pasi, máris ugrasz rá úgy, hogy 3 mondatot nem beszéltetek? Néha fogom a fejem, hogy felnőtt emberek mennyire nem tudatosan, milyen ösztönlény módon, bután élnek...
dec. 7. 16:55
 32/60 A kérdező kommentje:
igazából ugye a férfinak van felesége mint írtam. Én vagyok aki tetszik neki de még nem kommunikáltam vele. Mindig néz és mosolyog holott látásból ismerem.
dec. 7. 16:56
 33/60 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval.

1. Még nem is hagyta el a feleségét, csak vigyorog rád. És már rögtön arról fantáziálsz, hogy jaj, ha elhagyja majd...? sztem várj addig, ameddig nem történik vmi egyáltalán.

2. Ha meg rád mozdul, akkor szépen beszélj vele, sőt ha elhagyja a feleségét, akkor is mindent szedj ki belőle, hogy miért téged, miért hagyja el a feleségét stb.

De ha már elhagyná / elhagyta... ez az ember egy felszínes ember, aki csak a külsőségeket nézi. Lévén nem is beszélgettetek még egymással! Ha csak emiatt lelép, hogy te jobban tetszel neki, simán le fog lépni egy másik nőért is, aki még szebb.

dec. 7. 16:58
 34/60 anonim ***** válasza:
0%

#19! Mi értelme lenne bebeszélni? Vannak barátaim, van gyerekem, munkám, hobbim csak volt, majd lesz megint, ha nagyobb lesz a gyerek. Minek kéne itthonra még egy porfogó?Szex? Hát, nekem nincs, de úgy hallottam, a legtöbb pasinál jobb vibrátorokat kapni. Egyébként csak szerelemben igénylem a szexet. Lehet ez az aromantikus vagy bé, vagy fogalmam sincs, nem értek hozzá. Címkézd fel, ahogy akarod, attól én még jól érzem magam.

#20! Ez a leghülyébb érv, amit hallottam. Mondjuk megcsalással kapcsolatban szoktam. Ha őt megcsalta, mindenkit meg fog🙄

Miért, akkor ezek szerint eddig nem volt benne a pakliban, mert a felesége előtt nem hagyott el senkit? Mégis megtörtént 🤷🏼‍♀️ MINDENKINÉL benne van, mert mindig van egy első a 2.előtt.

dec. 7. 17:33
 35/60 anonim ***** válasza:
71%
Szóval lennél szerető? És szerinted elhagyná érted aztán meg élnétek együtt boldogságban. Na persze Pityu. Ha a férjét képes lenne megcsalni téged triplán úgyhogy hagyd békén addig míg férje van. Majd ha elvált akkor akard megdagasztani.
dec. 7. 17:56
 36/60 A kérdező kommentje:
nem lennék szerető nyilván és mivel teljesen más területen vagyunk nehéz lenne vele beszélni és én nem fogok beszélgetést kezdeményezni vele mivel felesége van lehet csak szexet akar tényleg.
dec. 7. 18:14
 37/60 A kérdező kommentje:
ha sikerül beszélnem vele megkérdem mégis mit akar amikor felesége van
dec. 7. 18:15
 38/60 anonim ***** válasza:
100%
De ha ő nem flörtöl veled, nem bókol többször akkor mégis minek mondanád neki, hogy mit akar tőled?
dec. 7. 18:26
 39/60 anonim ***** válasza:
89%

Most jól értem, hogy szóba sem álltok egymással csak vigyorog rád, te meg azt hiszed, hogy el fogja érted hagyni a feleségét?

Istenem 😂

dec. 7. 18:31
 40/60 A kérdező kommentje:
kevésszer látom. Majd ha valahogy egyszer tudok vele beszélni megkérdem tőle
dec. 7. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!