Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egy másik nő miatt hagyja el a feleségét?
Na szóval.
1. Még nem is hagyta el a feleségét, csak vigyorog rád. És már rögtön arról fantáziálsz, hogy jaj, ha elhagyja majd...? sztem várj addig, ameddig nem történik vmi egyáltalán.
2. Ha meg rád mozdul, akkor szépen beszélj vele, sőt ha elhagyja a feleségét, akkor is mindent szedj ki belőle, hogy miért téged, miért hagyja el a feleségét stb.
De ha már elhagyná / elhagyta... ez az ember egy felszínes ember, aki csak a külsőségeket nézi. Lévén nem is beszélgettetek még egymással! Ha csak emiatt lelép, hogy te jobban tetszel neki, simán le fog lépni egy másik nőért is, aki még szebb.
#19! Mi értelme lenne bebeszélni? Vannak barátaim, van gyerekem, munkám, hobbim csak volt, majd lesz megint, ha nagyobb lesz a gyerek. Minek kéne itthonra még egy porfogó?Szex? Hát, nekem nincs, de úgy hallottam, a legtöbb pasinál jobb vibrátorokat kapni. Egyébként csak szerelemben igénylem a szexet. Lehet ez az aromantikus vagy bé, vagy fogalmam sincs, nem értek hozzá. Címkézd fel, ahogy akarod, attól én még jól érzem magam.
#20! Ez a leghülyébb érv, amit hallottam. Mondjuk megcsalással kapcsolatban szoktam. Ha őt megcsalta, mindenkit meg fog🙄
Miért, akkor ezek szerint eddig nem volt benne a pakliban, mert a felesége előtt nem hagyott el senkit? Mégis megtörtént 🤷🏼♀️ MINDENKINÉL benne van, mert mindig van egy első a 2.előtt.
Most jól értem, hogy szóba sem álltok egymással csak vigyorog rád, te meg azt hiszed, hogy el fogja érted hagyni a feleségét?
Istenem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!