Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egy másik nő miatt hagyja el a feleségét?
Ha csalta veled a feleségét, akkor nagy rá az esély, hogy veled is ezt fogja tenni.
Ha korrekt módon elválik érted, mielőtt bármi is történne köztetek, akkor van gerince és ebben az esetben bíznék benne.
De egyik kapcsolatra sincs garancia, hogy örökké fog tartani, nem értem, ezt mi alapján kellene megjósolnunk.
hogyhogy nem... ezek szerint te vagy a nő, akiért elhagyták a másikat. Komolyan nem kérdeztél erről semmit a kedves udvarlótól? Egyáltalán kommunikáltok? Vagy ez a "fú, de jól nézel ki, elhagytam érted a nőmet, gyere cica" stílus? Nekem alap lenne, hogy rákérdeznék. Vagy ha te vagy az elhagyott nő, annyit nem kérdeztél meg, hogy miért?
Ha meg nem te vagy sem a férfi, sem a nő, akit elhagytak vagy akiért elhagytak, mi közöd van a sztorihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!