Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egy másik nő miatt hagyja el a feleségét?

Figyelt kérdés
dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
20: benne van, de az benne van, hogy holnap a fejére esik egy virágcserép és meghal. Inkább az a kérdés, hogy az illető milyen személyiség és miért hagyta a másikat. Megint 2 sarkos példa: egészen más eséllyel hagyja el a 2-es számú versenyzőt a férfi, ha azért hagyta el miatt az 1-est, mert sokkal több közös van bennük és sokkal kedvesebb vele, mint az exe, vagy ha azért, mert "hát az új fiatalabb és feszesebb a csöcse".
dec. 7. 15:30
 22/60 A kérdező kommentje:
nem fiatalabb az új nő kb ugyanannyi idős
dec. 7. 16:11
 23/60 anonim ***** válasza:
79%

Ha csalta veled a feleségét, akkor nagy rá az esély, hogy veled is ezt fogja tenni.

Ha korrekt módon elválik érted, mielőtt bármi is történne köztetek, akkor van gerince és ebben az esetben bíznék benne.

De egyik kapcsolatra sincs garancia, hogy örökké fog tartani, nem értem, ezt mi alapján kellene megjósolnunk.

dec. 7. 16:19
 24/60 anonim ***** válasza:
85%
Hogy nem valami mély érzelmek alapján élhet, hanem testi alapon csak.
dec. 7. 16:19
 25/60 A kérdező kommentje:
nem volt megcsalás
dec. 7. 16:40
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem masik miatt hagyná el.
dec. 7. 16:40
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha te vagy az egyik érintett, tudnod kellene azért, hogy mik voltak a körülmények és abból levonni a következtetéseket. Minden eset más.
dec. 7. 16:43
 28/60 A kérdező kommentje:
hát a körülményeket nem tudom.
dec. 7. 16:45
 29/60 anonim ***** válasza:

hogyhogy nem... ezek szerint te vagy a nő, akiért elhagyták a másikat. Komolyan nem kérdeztél erről semmit a kedves udvarlótól? Egyáltalán kommunikáltok? Vagy ez a "fú, de jól nézel ki, elhagytam érted a nőmet, gyere cica" stílus? Nekem alap lenne, hogy rákérdeznék. Vagy ha te vagy az elhagyott nő, annyit nem kérdeztél meg, hogy miért?

Ha meg nem te vagy sem a férfi, sem a nő, akit elhagytak vagy akiért elhagytak, mi közöd van a sztorihoz?

dec. 7. 16:51
 30/60 A kérdező kommentje:
igazából még nem kommunikáltam vele m ert nem volt alkalom rá
dec. 7. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!