Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egy másik nő miatt hagyja el a feleségét?

Figyelt kérdés
dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
91%
10: én nem az a válaszoló vagyok... de igen. Ez a kapcsolatfüggés tankönyvi példája. Bent maradok egy fos kapcsolatban, csak mert fosok tőle, hogy egyedül maradok. Pont ezt jelenti a kapcsolatfüggés - tök mindegy, hogyha az okokat nézzük, valakinél ez a fix szex, valakinél meg az, hogy "legalább vkinek kellek". Én pl. szakítottam a párommal úgy, hogy benne volt a pakliban, hogy egyedül maradok... és utána 5 évig nem volt senkim (szex sem). Nem volt 100%-os boldogság. De jól döntöttem, és megtanultam a saját társaságommal is elégedettnek lenni.
dec. 7. 14:09
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom okkal teszi, nem működött. Inkább legyenek külön, mint ketten éljenek egy boldogtalan házasságban.
dec. 7. 14:13
 13/60 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ez nem kapcsolatfüggés.

A kapcsolatüggés az, amikor valaki nem bír megmaradni egy kapcsolatban, és egyik kapcsolatból a masikba rohan, rövid időn belül. Pl. az összes exbarátnőm ilyen volt.

A legutóbbi 2,5 hónapig bírta magában. 😅

Én szakítás után simán kiegyezek azzal, hogy 6-12 hónapig nincs senkim, hiszen regenerálódnom kell, de azért utána már jó lenne valaki, mert az embernek igénye van párkapcsolatra.

Aki pl. 6 évet kibír egyedül anélkül, hogy vágyna valakire, annak egyáltalán nincs igénye párkapcsolatra, egy aromantikus és aszexuális emberről beszélünk. Nem mondhatod, hogy kapcsolatfüggő valaki azért, mert nem akar éveket egyedül maradni! Egy Y és Z generációs fiatal nő ki sem bírná 6 évig, erre csak egy férfi képes. Ez meg a másik.

dec. 7. 14:19
 14/60 anonim ***** válasza:
83%
13: de... mert az. És nem, az, hogy vki egyedül marad, nem jelenti azt, hogy nem vágyik kapcsolatra, csak azt jelenti, hogy mindenáron nem fog kapcsolatban maradni / kapcsolatba menni.
dec. 7. 14:20
 15/60 anonim ***** válasza:
69%

#9! Mi van, ha akkor jön, amikor még nincs egyedül? Botorság lenne elszalasztani a nagy Ő-t, csak azért, mert hátha rendbejön valami, ami már évek óta csak romlik. Gondolom, nektek se egyik percről a másikra lett sz@r.

#10! Egyértelmű, hogy kapcsolatfüggő vagy. Nekem 10éve nincs párom, mert egyedül is kerek egész vagyok. Majd akkor lesz pasim, ha ehhez hozzá tud tenni.

dec. 7. 14:24
 16/60 anonim ***** válasza:
27%

A te eseted akkor jöhet számításba, ha valaki tudja, hogy képes új partnert találni. EZÉRT nem viseli meg az sem, ha fél évet egyedül van. Ezért vannak bulizóa, vidám, szingli csajok, mert tudják, hogy__akármikor__bepasizhatnak, így nagy ívben tesznek a dologra.

Aki azonban (férfiak) tudja, hogy hosszú évekig egyedül maradhat a kapcsolat szétesése után, annál nem jöhet számításba a te érved, mert nincs egyetlen ember sem a világon - az aszexuálisokon és az aromantikusokon kívül - akik évekig egyedül akarnának maradni. Az embernek vannak szexuális igényei, még Colleen Hoover egyik könyvében is ledöbbent a csaj, hogy a pilóta csávó 5 éve nem dugott.

dec. 7. 14:30
 17/60 anonim ***** válasza:
91%
Jobb, mintha titokban csalná. Vagyis számomra nem csak jobb, hanem az egyetlen fair dolog, ha már nem akar a feleségével lenni.
dec. 7. 14:30
 18/60 anonim ***** válasza:
100%
17 Ha már lelép egy másik nővel, akkor esélyes, hogy előtte titokban össze is jött már azzal a másikkal. Azért nem szoktak a bizonytalanra kilépni a házasságból az ilyen pasik.
dec. 7. 14:41
 19/60 anonim ***** válasza:
36%

10 éve nincs pasid, és feltételezem szexuális életed sem.

Tudod mit mondok erre? Ugyanazt mondom mint a keresztények esetében, akik nem élhetnek házasságon kívüli nemi életet, sőt még csak nem is maszturbálhatnak:

Véleményem szerint te csak bebeszéled magadnak, hogy te így jól elvagy. Valójában neked sem jó. Olyan NEM létezik, hogy valaki jól érezze magát úgy, hogy egy évtizede nincs szexuális élete, és akkor az érzelmi részről még nem is beszéltem.

Az én esetem egyáltalán nem kapcsolatfüggőség - már csak azért sem, mert engem a párkapcsolatok már egyáltalán nem érdekelnek. El vagyok én magamban egyedül, de mint fiatal férfi igenis igénylem a női társaságot, a női érintést, társaságot. Akkor lenne gáz, ha nem igényelném, aztán azt venném észre, hogy már lassan 50 éves vagyok, és milyen jó magamban.

dec. 7. 14:45
 20/60 A kérdező kommentje:
de ezek után szerintetek az nincs benne a pakliba hogy egy idő után akiért elhagyta a feleségét őt is el fogja hagyni?
dec. 7. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!