Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egy másik nő miatt hagyja el a feleségét?

Figyelt kérdés
dec. 7. 13:36
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
56%

Nincs róla véleményem. Az ember alapvetően mindig jobbat akar. Azért hagyta el a feleségét, mert talált egy olyan nőt, akit jobbnak talál, mint a felesége, akit lehet, csak azért vett el, mert azt hitte, nála jobb nem akad neki.

Ha a feleség talált volna jobbat, akkor lehet, ő hagyta volna ott a pasit.

Nincs ebben semmi rendkívüli. Ha nős lennék, én is elhagynám a feleségem egy Victoria'secret modellért, ahogyan ő is elhagyna engem egy 195 cm magas, milliárdosért.

Ez egy ilyen játék.

dec. 7. 13:39
 2/60 anonim ***** válasza:
84%
Semmi. Joga van neki is boldognak lenni ha már a házassága ócska
dec. 7. 13:40
 3/60 anonim ***** válasza:
92%

Ugyanaz, mint arról, aki egy másik férfiért :D.

Viccet félretéve... azért nagyon sok minden függ a helyzettől. Milyen volt a kapcsolat előtte, megcsalta-e a másik nővel a feleségét, milyen helyzetben hagyta ott a feleségét...

Azért, hogy 2 baromira sarkos példát hozzak fel... nagyon nem mindegy, hogy egy olyan kapcsolatot hagyott ott a férfi, ahol a nő abuzálta úgy, hogy nem is csalta meg, mint amikor a terhes vagy kisgyerekes felesége mellett kúrogat vki félre, aztán kib...a az exfeleségét a házból válás után, mert azt különvagyonból vette a házasság előtt, de a gyerekelhelyzeésért nem harcol, mert az új nő nem akarja.

4/60 anonim ***** válasza:
82%
Általában ez így szokott történni, ritkább az, ha férfiért hagynak elegy feleséget.
 5/60 anonim ***** válasza:
100%

Kapaszkodj meg: Gauguin a festésért hagyta ott a feleségét! Ez nyilván nem a kapcsolatukról és a feleségről mond értékítéletet.

Az emberek kb. bármiért képesek elhagyni egymást, meghalnak, eltűnnek ilyesmi. Ilyen ez a popszakma.

dec. 7. 13:44
 6/60 anonim ***** válasza:
77%

ha egyenesen közli, akkor semmi. van hogy nem működik a dolog.

Ha szét csalja, átveri, megalázza akkor egy utolsó gerinctelen féreg.

dec. 7. 13:45
 7/60 anonim ***** válasza:
79%
Előtte illett volna elválnia, ha tényleg annyira menthetetlen a házasság, mert így egy kissé liánozás-szagú a dolog... :D legalábbis nekem jobban esett volna az a sorrend,ha először megpróbáljuk megoldani a problémákat. Ha nem sikerül, akkor válás. És utána lehet új pár után nézni. Ehelyett hirtelen dobbantott az ex, amikor én még ott tartottam, hogy kereshetnénk esetleg megoldást a problémáinkra. Azóta megy a duzzogás, hogy miért nem vagyok kíváncsi sem az exférjemre, sem a nőjére.
dec. 7. 13:53
 8/60 anonim ***** válasza:
20%

A liánozás teljesen alap dolog. Csak az nem liánozik, aki magabiztosan tudja, hogy fel tud szedni egy új partnert.

Akinek nehezen megy az ismerkedés, az meg liánozni fog, ha nem akar magában maradni.

dec. 7. 13:56
 9/60 anonim ***** válasza:
100%
8: vagy esetleg, nem-kapcsolatfüggő felnőtt módjára addig egyedülállóként éldegél, amíg nem jön a nagy Ő... ez is egy opció, talán.
dec. 7. 13:59
 10/60 anonim ***** válasza:
34%

Félreérted. Itt nem arról van szó, hogy a másik kapcsolatfüggő.

Arról van szó, hogy sok embernek (főleg pasiknak) nem megy a csajozás. Az ilyenek jól tudják, hogy ha dobják a jelenlegi nőt, akár hosszú évekig is egyedül maradhatnak, ezt meg nem akarják bevállalni. Az nem kapcsolatfüggés, hogy nem akarsz egyedülmaradni. Nekek a legutóbbi és az azelőtti kapcsolatom között 6 év telt el.

Kemény 6 év volt.

dec. 7. 14:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!