Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha a párotokról/házastársatokról véletlen kiderülne sok év után, hogy 20-30 évvel ezelőtt börtönben volt, mondjuk fegyveres rablásért? Elhagynátok mert elhallgatta a múltja eme sötét oldalát?
Figyelt kérdés
Bocsánatos bűn ez ha leülte a büntetését és azóta több egyetemet végzett Dr. lett, valamint cégvezető és egyetemi oktató? Szándékosan nem írtam hogy férfi vagy nő az illető, nem lényeges.dec. 6. 15:20
1/14 anonim válasza:
Húznám a számat. Nem tennék úgy mintha vmi sztár lenne.
2/14 anonim válasza:
Ha eddig szerettem és vele éltem, így is maradna.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jöhetnek még vélemények.
dec. 6. 16:28
4/14 anonim válasza:
Nem derül róla ki ilyen véletlen, mert mi az ismerkedési szakaszban többet beszélgettünk egymással, mint minden más emberrel az életünkben.
5/14 anonim válasza:
Azt se tudom elképzelni, hogy nem derül ki, se egy haver, se egy rokon nem szólja el magát. Vagy hogy nekem ne tűnje fel, hogy X év kiesett az életéből.
A börtön is nyomot hagy az embereken.
Aki ilyenre képes, abból meg nem lesz diplomás értelmiségi.
Annyira irreális az egész elképzelés, hogy nem is érdemes rajta gondolkodni.
6/14 anonim válasza:
Azért a fegyveres rablás még érthető, ha valaki szegény.
Egy nemi erőszak az már azért sokkal durvább és akkor ott is hagynám.
8/14 A kérdező kommentje:
Annyira irreális hogy ez rólam szól és megtörtént. Miért ne lehetne valakiből diplomás aki börtönben volt? Kivételek mindig vannak. Egyik ügyvéd ismerősöm szintén ült, drog miatt, eltelt azóta annyi idő hogy ügyvédként praktizálhat. Ő is a börtön után lett diplomás. Természetesen róla sem tudja csak a közeli hozzátartozói. Én is csak azért mert egy körleten voltunk, és földim volt.
dec. 6. 18:40
9/14 A kérdező kommentje:
Nem bántottam senkit, az érdemi részt a bűntársam csinálta, nála volt a fegyver. Csak a plafonba lőtt, senkinek nem lett baja.
dec. 6. 18:42
10/14 anonim válasza:
De miért sok év után mondanád el? Mondd el az ismerkedés elején, normálisan. Leülted a büntetést...nem? Azért nem tetszene a párodnak, mert nem tartottad őt annyira, hogy ismerkedéskor megtiszteld azzal, hogy minden információt átadsz neki magadról ahhoz, hogy annak tudatában döntsön, akar e veled élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!