Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a gesztust? Vagy csak véletlenül felejtette itt?
Már kb 10 éve ismerek egy srácot látásból, (épp csak a nevét tudom) és múlthét pénteken bészéltünk néhány szót véletlenül egy szórakozóhelyen. Valahogy oda keveredett az én társaságomhoz, és az egyik barátommal beszélgetett inkább, nekem csak valami megjegyzést tett a pöttyös táskámra, és valami olyasmit válaszoltam, hogy a pöttyös az igazi. Ezen nevetett kicsit, aztán kb azonnal eltűnt, ennyi volt az egész párbeszéd kettőnk között.
Aztán most egy héttel később abban az üzletben vásárolt ahol én dolgozom. Egy darab túrórudit vett, meg valami apróságokat, és miután kifizette őket, a túrórudit otthagyta. Kicsit késve vettem észre, hogy ottmaradt, de még nem volt túl messze, kb 5-8 méterre, és utánaszóltam, hogy itt felejtette a túrórudit, de nem reagált semmit, hanem csak szó nélkül továbbment, mégcsak vissza sem nézett, pedig hallótávolságon belül volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!