Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex-re “véletlen” ráírni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex-re “véletlen” ráírni?

Figyelt kérdés

Kb. 2 éve szakítottunk közös megegyezéssel, szépen váltunk el egymástól. Voltak problémáink de mindig valami jelentéktelen kis semmin veszekedtünk. Akkor még mondhatni komolytalanabb is volt (persze most nem tudom milyen) ami kicsit zavart is. Ez kb 5 éves kapcsolat volt, mind a kettőnknek ez volt a legelső hosszabb, komolyabb hangvételű.

Valamiért amint csalódok valakiben, mindig eszembe jut ő, hogy vele mégis mennyivel jobb volt, sokkal rendesebb, törődőbb és megbízhatóbb.

Rájöttem ennyi idő távlatából, hogy kár volt elengedünk egymást… szakítás után ő még próbálkozott egy kicsit, hogy hátha mégis folytatnánk e a dolgot de így burkoltan. Azt nem tudom van e most párja, átvette a jó szokásom is, hogy nem a neten éljük az életet és nem osztogatunk meg sok infót magunkról…

1 platform van ahol nem tiltott le, ott még tudnék neki “véletlen” küldeni valamit. Aztán hátha beszélgetésbe tudunk elegyedni. Tudom ex-et sose veszünk vissza de ő más kategória mint a legtöbb ex.

Rájöttem így utólag, hogy vele volt a legjobb és utánna mindenki csak csalódás..

Hatalmas nagy baromság lenne így “véletlen” ráírni? Ha egyből nem is kapnám vissza de legalább újra ott motoszkálnék a fejében és hátha mégis újra tudnánk kezdeni.

nov. 22. 16:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is tudni fogja hogy nem csupán "véletlen" írtál rá. Írj rá normálisan ha szeretnél nem kellenek a kifogások. Egy egyszerű szia hogy vagy kérdéssel akár.
nov. 22. 16:45
 2/26 anonim ***** válasza:
85%

"Valamiért amint csalódok valakiben, mindig eszembe jut ő, hogy vele mégis mennyivel jobb volt, sokkal rendesebb, törődőbb és megbízhatóbb."

Olyan jó, mikor ott van a másik, akkor nem kell, meg megy a cirkusz. Aztán meg eltelik x idō, megszépülnek az emlékek, és azt gondolják az emberek, hogy minden más lesz.

2 év kellet, hogy rá gyere?

Persze csalódtál és most már kéne, már jó lenne.

nov. 22. 16:47
 3/26 A kérdező kommentje:

Régen is szép volt vele. Csak ne 1 mondatot emelj ki a sokból….

Nagyon jól elvoltunk, csak volt vita kis semmiken és ha picit komolyabb is tudott volna lenni 1-2 dologban akkor már a feleségem lenne… Aztán még fiatalok is voltunk, ki gondolta akkor, hogy itt a tökéletes egyből. A hibáiból tanul az ember.

nov. 22. 16:54
 4/26 anonim ***** válasza:
80%

"csak volt vita kis semmiken és ha picit komolyabb is tudott volna lenni 1-2 dologban akkor már a feleségem lenne… Aztán még fiatalok is voltunk, ki gondolta akkor, hogy itt a tökéletes egyből. A hibáiból tanul az ember."

És honnan szeded, hogy most már komolyabb? Akkor nem felelt meg neked, most már megfelelne?

Attól, hogy eltelt 2 év nem egyenlő azzal, hogy a másik változott is. A jellem nem vâltozik.

nov. 22. 16:59
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan váltatok el, miért tiltott le? Én is tiltottam már le exet, de azért, mert megcsalt és hátba támadott.
nov. 22. 17:08
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

“szépen váltunk el egymástól”

“1 platform van ahol nem tiltott le”

🤔

Szerintem hagyd békén.

nov. 22. 17:10
 7/26 A kérdező kommentje:

Jó engedjük el, ismét megfogta valaki a kérdés lényegét. Nem baj.

Köszi a válaszod értékelem ezt is.

Lehet nem változott semmit, nem baj. Ő még így is sokkal jobb mint akikkel az utóbbi 2 évben voltam, kavartam. Beláttam, ennyi.

Akkor nem felelt meg igen, nehezen de elengedtük egymást. Tapasztalatunk se volt konkrétan kapcsolatok terén, mind a kettőnknek csak ilyen futó 0,5-1 éves kapcsolatai voltak.

nov. 22. 17:10
 8/26 A kérdező kommentje:
Minden ex-et letilt ezt tudom. Csak hogy ne lássa utánna sehol és könnyebben túltegye magát a szakításon. Ezt ha úgy nézzük igaz, fáj ha látod utánna, hogy akivel eddig minden nap beszéltél, rengeteg időt töltöttél, ott van előtted online és nem írhatsz már neki.
nov. 22. 17:14
 9/26 anonim ***** válasza:
52%

"Voltak problémáink de mindig valami jelentéktelen kis semmin veszekedtünk. Akkor még mondhatni komolytalanabb is volt (persze most nem tudom milyen) ami kicsit zavart is."

Írsz pár példát, mikor, miért érezted komolytalannak?

nov. 22. 17:16
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá és kész, nehogy egy üzeneten múljon a jövő, akkor inkább már azon, hogy mégsem tudtok egymással mit kezdeni, vagy már van valakije, de semmiképp egy el nem küldött üzeneten szerintem.
nov. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!