Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érdemes ráírni arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes ráírni arra, akivel évek óta nem találkoztál csak párszor beszéltetek, hogy szívesen megismernéd?

Figyelt kérdés

Igazából korábban nem láttam bele sokat csak azóta beszéltünk párszor és gondoltam egy próbát megérhet.

Annyira nem töröm magam rajta így tényleg nincs veszteni valóm vele, mert egyedül is jól megvagyok.

szept. 7. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha egyedül is megvagy, akkor miért zavarnád ? Lehet, nem is emlékszik már, vagy nem érdekled.
szept. 7. 13:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért ne.
szept. 7. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól még hogy egyedül is megvan még kapcsolatra vágyhat.
szept. 7. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, hogy vagy? Rég beszéltünk." Nem kell rögtön randira hívni, meglátod, mit reagál.
szept. 7. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
20%

Velem pont pár napja volt ilyen.

Rám írt a nő, hogy szia hogy vagy?

Én meg köszi jól. És te?

Erre eljössz velem moziba?

Ez meg köztünk 1 ilyen poén.

Mert a covid alatt ismertem meg, mikor minden be volt zárva.

És mindig mondtam neki, hogy de elvinnélek egy moziba... Vennék neked popcorn, kólát, aztán csókolóznák a sötétben és gyengéden megujjaználak... 😂

Ő meg röhögött mindig hogy nem is tudta hogy ilyen romantikus vagyok.

Aztán írtam neki, hogy mi van ha nem vok egyedül?

Erre. Lecsekkoltalak, nincs senkid meg eleve egy jégcsap vagy.

Én. Te aztán tudsz bókolni.

Hozzuk össze a régi tervet?

Aha 😍

Aztán megnézzük a hollót és közben csókolóztunk és megujjaztam.

szept. 7. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:
26%

#5 Ez nagyon romantikus volt!

Mindenesetre jól csináljátok! Zsák a foltját. Ügyes!

szept. 7. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt is vedd számításba hogy férfiről van szó.

Mert rám már több nő írt Messengeren, viszont ott meg van ilyen hogy engedélykérés és csak utána jelenik meg az üzije.

Én meg kajak nem vágtam ezt csak idegesített hogy sehol semmi azt a teló meg üzenetet jeløl.

Pár napja mutatta meg 1 ismerősöm és akkor láttam hogy 4 csaj is írogat nekem hónapok óta.

Mondjuk mire megnéztem már mind törølt üzi volt.

szept. 7. 16:19
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 Ki a férfi, ki a nő? Nem értem a történeted.
szept. 7. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:
4-es válasz: pont jó, pont elég. Kezdeményezésnek jó. Bár ilyen kurta szövegre a köszönésen kívül nem hiszem, hogy reagálnék bármit is. Valamit csak írnia kéne, magáról, vagy miért jutott eszébe stb. Hogy legyen mire reagálnia a megkeresett félnek.
szept. 7. 18:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Hajrá.
szept. 7. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!