Ha találkoztam igazoltan pozitív koronavírusos egyénnel, mikor érdemes elmennem tesztelni?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt találkoztunk utoljára. Ha holnap elmegyek PCR tesztre, akkor az ennyi idővel utána kimutatja, ha pozitív vagyok?
A kontaktom mára kezdte el rosszul érezni magát, két napja még csak enyhén kerülgette a betegség, tegnap elment tesztre, mára kiderült, hogy pozitív. Nem köhögött, nem tüsszentett, csak folyt az orra. Amikor találkoztunk mindkettőnkön maszk volt, viszont zárt térben voltunk kb. 1 órát.
2020. nov. 6. 16:09
2/5 anonim válasza:
Én még várnék 2-3 napot, de addig fokozottan figyelnék a maszkviselésre, kézfertőtlenítésre. Szóval fertőzőnek tekinteném magam addig.
3/5 A kérdező kommentje:
Hétfőre kaptam időpontot.
2020. nov. 6. 18:20
4/5 anonim válasza:
5-10 nap alatt kijön, de csak tünettel ad az orvos "ingyen" tesztet
5/5 A kérdező kommentje:
Nem érdekel az ingyen teszt. Inkább kifizetem, csak legyen meg gyorsan. Semmi tünetem nincs, valszeg negatív vagyok.
2020. nov. 7. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!