Amikor olajjal kell megspriccelni valaminek a tetejét, milyen olajspriccelőt érdemes használni? (Én még nem találkoztam olyannal ami szétszórta volna az olajat, csak olyannal ami 1 bizonyos pontra szórja.)
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 18:24
1/12 anonim válasza:
KOnkrétan milyen ételnél...???
Simán kiskanállal rácsöpögteted, és szétkened...
2/12 anonim válasza:
Én a tepsi kikenéséhez használom ezeket az egy kalóriás olaj spréket. Asszem az Aldiban vettem?
3/12 anonim válasza:
Én meg nem spriccelgetem, hanem szilikonecsettel megkenem.
5/12 A kérdező kommentje:
Amikor forró levegős sütőben akar az ember hekk halat sütni, olajjal rá kell fújni a paprikás-lisztbe forgatott hekkre.
2022. júl. 28. 20:48
6/12 anonim válasza:
Ott a 4. kommentben a link. Olaj spray
7/12 anonim válasza:
Kimosott kádtisztító flakonba kell étolajat önteni :D
8/12 anonim válasza:
Én a gymbeam oldaláról rendelek kókuszolajos spriccelőt, az nagyon jól permetez, nem olyan béna mint a többi
Amíg ez nem volt, sima száraz hajra való szórófejes hajbalzsam üvegjét mostam át (sokszor) és azt töltöttem tele olajjal
9/12 A kérdező kommentje:
8/8-nak
És jól szétveri az olajat, ha pumpálod?
2022. júl. 29. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!